Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Recensamantul persoanelor fara adapost in Bucuresti

Data: 17.04.2018

Proiectul privind recensământul persoanelor fără adăpost a intrat în dezbatere publică pe site-ul PMB, anunta ALIN ARSU de profesie Asistent Social si consilier in Primaria Bucuresti. Unul dintre obiectivele acestui proiect este de a deveni un instrument eficient pentru dimensionarea fenomenului persoanelor adulte fără adăpost.

Demersul este unul dificil, având în vedere situațiile complexe în care se regăsesc acești oameni, motiv pentru care administrația locală, mediul privat și decidenții politici trebuie să acorde o importanță deosebită acestui fenomen.

Profesioniștii cunosc faptul că acest grup vulnerabil întâmpină dificultăți deosebite, cazuistica fiind complexă. Nu de puține ori persoana fără adăpost este în situația de a ”împrumuta” vulnerabilități din tot spectrul social ea putând fi persoană cu dizabilități, persoană vârstnică, persoană dependentă sau victimă a violenței domestice.

Astfel, dacă aveți posibilitatea, oferiți o opinie legată de îmbunătățirea propunerii mele accesând următorul link:
http://www4.pmb.ro/wwwt/L52/docs/02_20180412.pdf

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: