Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Conferință națională a profesioniștilor din domeniul asistenței sociale, la Agnita

Data: 07.06.2017

Care este legătura dintre asistența socială și dezvoltarea durabilă? Invitați din toată țara vor afla răspunsul, la jumătatea acestei săptămâni, când Agnita va găzdui conferința națională „Asistența socială, știință și artă în contextul dezvoltării durabile”.

Organizat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali – Structura Teritorială a Județului Sibiu, în parteneriat cu Facultatea de Științe Socio-Umane, a Universității „Lucian Blaga” și Centrul de Îngrijire și Asistență (CIA) Agnita, evenimentul se va desfășura joi, 8 iunie, începând cu ora 10.00, și are ca scop dezvoltarea capacității profesionale a celor care activează în domeniul asistenței sociale. Manifestarea va constitui, totodată, și un moment de reflecție și analiză, o acțiune de promovare a acestei profesii, dar și de facilitare a întâlnirii asistenților  sociali cu alți specialiști care activează în domeniu.

Echipa Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali – Structura Teritorială a Județului Sibiu

La eveniment vor participa reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, personalități remarcabile din județul Sibiu și din țară, politicieni și, nu în ultimul rând, jurnaliști implicați în diferite campanii sociale.

Continuare articolului: MESAGERULdeSIBIU


comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: