Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

ZMEUra de AUR: prima editie a Galei Nationale a Exceptionalului din Asistenta Sociala isi anunta candidatii si castigatorii

Data: 19.03.2018

RATB, Facultatea de Silvy-KULTURA, Academia Tehnica MYLYTARA, KGB, Facultatea de "Asistente Sociale" anunta lansarea primei editii a GALEI NATIONALE A EXCEPTIONALULUI DIN ASITENTA SOCIALA 

Inspirata de traditia decernarii premiilor OSCAR, cu o zi inainte se vor decerna premii pentru cele mai haioase, mai exceptionale, mai paradoxale, si mai non-conformiste interventii din domeniul asistentei sociale care au adus prejudicii de imagine nu atat statutului si profesiei de asistent social, cat mai ales au adus prejudicii limbii romane, bunului simt, si mai ales prejudicii majore aduse "simtului ridicolului". Sponsor Premium al Editiei Princeps este: "Dumnezeu are Umor". Vor fi premiati cei mai ZMEI dintre paraLEI care in ultimul an si-au adus aportul la  ironizarea voluntara sau involuntara a profesiei de asistent social.


ZMEUra de AUR prima editie GALEI NATIONALE A EXCEPTIONALULUI DIN ASISTENTA SOCIALA are ca motto: "Ma dau ZMEU in paraLeu"

Pe 19 martie 2018 vom celebra împreună, cu o zi inainte de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, pe cei mai ZMEI dintre paraLEI, exceptionali, haiosi, paradoxali asistenți sociali din țară, dar și personalitățile si ZMEII care s-au remarcat în anti-susținerea profesiei de asistent social. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale "inegalabile", deosebite constituie modele  de ... premiat. 


Specificul domeniului în care asistenții sociali își desfășoară activitatea zi de zi face ca aceștia uneori  să se confrunte cu probleme complexe, dificile, de cele mai multe ori situații limită cum ar fi: pierderea simtului "limbii romane", pierderea bunului simt, greseli de gramatica, sintaxa sau exprimare, neconstientizarea simtului ridicolului, egocentrism, egomanie, extravaganta, pierderea identitatii sexuale, pierderea valorilor si standardelor profesionale, pierderea identitatii profesionale, nepasare, indiferenta elevata, demagogia si prefacatoria, iluzionism. Cel mai grav ni se pare atentatul asupra demnitatii profesionale a asistentilor sociali. 

Asistent sociali speciali, cei mai "zmei" :

 • ·         Premiul pentru cel mai bun impegat din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul pentru cel mai bun ceasornicar din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul pentru cel mai bun silvicultor din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul pentru cel mai bun militar din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul pentru cel mai bun fotomodel din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul pentru cel mai precoce activist din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul DORA, pentru “cea mai asistenta sociala” din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul DOREL, pentru cel mai bun sofer din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul pentru cel mai ochios din domeniul asistentei sociale
 • ·         Premiul “Cel mai Zmeu in paraLeu” din domeniul asistentei sociale

 

Personalitati care contribuie la promovarea asistentei sociale:

 • Premiul "Din atas turez motorul, sa ma stie tot poporul"
 • Premiul "Analfabetism functional universitar"; 
 • Premiul "Asistent social, nu lucrez cu vreun beneficiar"; 
 • Premiul "DA Sefu, ne-am prins de pe facebook", 
 • Premiul "DEMNITATE-n cot ma doare", 
 • Premiul "Urcati-va pe casa si Tineti drumul drept", 

Si evident cireasa de pe tort : 


"Premiul pentru intreaga cariera in dezvoltarea asistentei sociale fara sa fi vazut la fata vreun beneficiar "


Aceasta este un proiect de evitare a derapajelor lingvistice, etice si manageriale pentru a ne (re)orienta catre practici de valoare. 

SPONSORI:

Asociatia pentru respectarea limbii romane,  Asociatia Scolylor de “Asistente Sociale”, Facultatea de SILVY-KULTURA,  ACADEMYA MYLYTARA, KGB, CYA, PAMFLET ONG, DEMNITATE-N COT MA DOARE, CA UN GENYU DE 3 ANI, eFANTAROZ, ALINUTZA, iMOVIE, COTUL PENAL, COTUL CIVIL , TWO-DOREL, UMOR, GEM DE ZMEU, DOREL, “Ciortim vot cu asociatii”, PARALEUL  UMED, 0BEX & OBELIX, FARA  TEAMA AM CURAJ, PRECUM IN CER, Vorbim, scriem romaneste, Capra cu  trei yezi! CARAGYALE SA, ABeCeDAR,  GRAPYNY  FARA PLAGYAT, Departamentul de alfabetizare al KNASR, DEMNITATE…NE....SYMTITA, EGOcentric,  DORALYsima, Carnet cu acte si cu fapte, 

#KNASR  #rezist  #dinatasaturesmotorul  #cotulpenal  #KGB  

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: