Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Premiul pentru cel mai bun silvicultor din domeniul asistentei sociale: DORU BUZDUCEA

Data: 20.03.2018

Se acordara ZMEUra de AUR editia 2018 - Ma dau Zmeu in paraLeu la categoria:  Premiul pentru cel mai bun SILVICULTOR din domeniul asistentei sociale, zmeului DORU BUZDUCEA.


Laudatio:

Neavand o costumatie proprie, cum e halatul alb in cazul doctorilor, si neavand inca o identitate profesionala proprie, zmeul nostru si-a luat inima in dinti (a se citi si-a turat "motorul emotional") si dupa o campeneasca vizita la Facultatea de Silvy-KULTURA s-a deghizat in padurar. Pentru a elimina orice dubiu si-a asumat aceasta costumatie verde pentru a implementa si la Facultatea de "Asistente Sociale" alte roluri si viziuni, pe care le-a avut la varsta de 3 ani cand s-a urcat pe casa. 
Fiind un vizionar al asistentei sociale si un speacker motivational recunoscut de comunitatea de aplaudaci a pozat pentru KAMIKAZDE, SOPARLAs si URZICAs in postura de padurar dintr-un motiv pe care nici generatia actuala si nici posteritatea nu credem ca-l va dezlega. Dar a silabisit intr-o carte motivationala ca geniile nu sunt intelese de contemporani si nici de generatiile urmatoare. 
Cu aceasta actiune ZMEUL nostru a devenit VERDE aratand lumii cat de legendara e aceasta profesie: Asistent Social. In urma acestei patanii care ne-a tinut cu gura deschisa un student din ultima banca a intrebat: 
- Draga ZMEU VERDE, eco si bio care esti, de ce trebuie sa ne camuflam daca beneficiarii NU se ascund in padurile patriei ?
ZMEUL VERDE a raspuns profund tulburat:
- Eu n-am vazut in viata mea beneficiari nici in profesia mea si nici in padure, dar important e sa fii "FASHION" !

E de poveste: 
Cand ai un costum de padurar, simti ca respiri aer curat, nu ai identitate profesionala si nimic nu ai de transmis cu asta. 

n

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: