Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Nominalizari pe ultima suta de metri la categoria Premiul

Data: 19.03.2018

Intr-un film de prezentare al GALEI NATIONALE A EXCELENTEI IN ASISTENTA SOCIALA, KNASR prin departamentul de imagine a vrut sa ne arate ce prolific e. 

Cu un "casting" de zile mari by AIDA, in anul Centenar KNASR ne arata cat de bine "vorbim scriem romaneste". 


In ultimile secunde ale prezentarii aflam de fapt ce si cum scrie romaneste acest departament. 
DEPARTAMENTUL DE COMUNINCARE SI RELTII PUBLICE.

 

Daca nu aveti nicio reltie (corect relatie) cu limba romana si va considerati mai COMUNINCATIVE (corect comunicative) decat altii va aducem la cunostinta ca la sugestia mai multor colegi au fost facute urmatoarele nominalizari pentru sectiunea:

Premiul "Analfabetism functional universitar"
  • Departamentul de Comunicare si Relatii Publice al CNASR, pentru ca in filmele de prezentare nici macar nu stie sa-si scrie corect numele
  • Doamna Stefania Savin, presedinte al Comisie de Imagine, pentru ca ar fi trebuit sa verifice documentarele care prezinta activitatile CNASR
  • Domnului Doru Buzucea, care a postat pe facebook fara sa fi facut un control de conformitate. 
Printre persoanele nominalizate pana acum se mai mai afla:
  • Vlad Ciortan, presedintele Comisiei Electorale, pentru ca nu stie sa citeasca regulamentul electoral al CNASR
  • Doru Buzducea, care si-a aprobat fara sa CITEASCA (in fostul BEX) un Model de Buletin Electoral de Vot care l-a adus in ipostaza sa aiba un mandat cu 27 de voturi nule.  
  • Doru Buzuducea, care si-a invitat colegii de echipa in campanie tocmai in ziua votului (care nu sunt presedinti de filiala), desi conform Regulamentului Electoral in ziua votului "nu se face campanie electorala.
Premiile oferite de ZMEUra de Aur constau in ABeCeDAR si lectii de limba romana (scris-citit). Oferim si servicii de orientare, consiliere si acompaniere catre programe "A doua sansa" sau "Inapoi la scoala" in special colegilor din mediu academic si "universitar" care nu prea cunosc reteaua de servicii sociale pentru alfabetizare.  


Vorbiti, scrieti romaneste, macar in anul centenar !

ZMEUra de Aur :)

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: