A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Premiul pentru cel mai bun impegat din domeniul asistentei sociale: DORU BUZDUCEA

Data: 20.03.2018

Se acordara ZMEUra de AUR editia 2018 - Ma dau Zmeu in paraLeu la categoria:  Premiul pentru cel mai bun IMPIEGAT din domeniul asistentei sociale, zmeului DORU BUZDUCEA.

 


Laudatio:

Pentru ca desi in Parlamentul Romanie se discuta Legea Salarizarii Unice, el zmeul BUZDUCEA insotit de domnul Mazilu, neobositul fotograf personal, surprindea frumusetea sinei de tren intr-o eterna si adanca contemplatie. Desi TRENul Salarizarii Unitare fugea de sub privirea sa, orbit de propria frumusete "in lung de linie", admirand capodopera incomensurabila a unicitatii sale, intr-o contemplativa prostatie, in misterioasa gara Baneasa, intuind momentul cosmic, a avut premonitia mortii Regelui Mihai. A dorit sa fie primul IMPIEGAT care isi face poze in viitoarea GARA "REGELE MIHAI". (Auzise de la studentii din facultate ca prin gara Baneasa se mai adapostec din cand in cand si persoane fara locuinta, dar s-a bucurat cand a constatat ca nimeni nu-i va tulbura sedinta foto). Prin contributia domniei sale si in calitate de mare profesor, a definit pentru prima data in Romania si in Europa un nou rol al Asistentului Social: rolul de IMPIEGAT. Si  asa s-a pierdut si "Trenul Salarizarii Unitare" pentru asistentii sociali din Romania. 

In semn de multumire pentru contributia adusa la Legea Salarizarii Unitare, un asistent social cu multi copii din Romania, simultan beneficiar de venit minim garantat, i-a dedicat zmeului Buzducea, in semn de "recunoastere" a valorii sale aceste versuri:


"S-a dat ZMEU cand NU trebuia. 
Am salariu, o PARA
Zmeul zice ca-s paraLeu
O para n-am si nici Leu "


Pentru cei care au probleme cu limba romana (vedeti categoria Analfabetism Functional Universitar): IMPIEGAT = Persoană care organizează și controlează mișcarea trenurilor într-o gară. 

Lista de fisiere atasate:
tren 2.jpg
tren 3.jpg
tren 4.jpg
tren 5.jpg
tren 6.jpg
tren 8.jpg
tren 7.jpg
tren 9.jpg
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: