A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Premiul pentru cel mai bun silvicultor din domeniul asistentei sociale: DORU BUZDUCEA

Data: 20.03.2018

Se acordara ZMEUra de AUR editia 2018 - Ma dau Zmeu in paraLeu la categoria:  Premiul pentru cel mai bun SILVICULTOR din domeniul asistentei sociale, zmeului DORU BUZDUCEA.


Laudatio:

Neavand o costumatie proprie, cum e halatul alb in cazul doctorilor, si neavand inca o identitate profesionala proprie, zmeul nostru si-a luat inima in dinti (a se citi si-a turat "motorul emotional") si dupa o campeneasca vizita la Facultatea de Silvy-KULTURA s-a deghizat in padurar. Pentru a elimina orice dubiu si-a asumat aceasta costumatie verde pentru a implementa si la Facultatea de "Asistente Sociale" alte roluri si viziuni, pe care le-a avut la varsta de 3 ani cand s-a urcat pe casa. 
Fiind un vizionar al asistentei sociale si un speacker motivational recunoscut de comunitatea de aplaudaci a pozat pentru KAMIKAZDE, SOPARLAs si URZICAs in postura de padurar dintr-un motiv pe care nici generatia actuala si nici posteritatea nu credem ca-l va dezlega. Dar a silabisit intr-o carte motivationala ca geniile nu sunt intelese de contemporani si nici de generatiile urmatoare. 
Cu aceasta actiune ZMEUL nostru a devenit VERDE aratand lumii cat de legendara e aceasta profesie: Asistent Social. In urma acestei patanii care ne-a tinut cu gura deschisa un student din ultima banca a intrebat: 
- Draga ZMEU VERDE, eco si bio care esti, de ce trebuie sa ne camuflam daca beneficiarii NU se ascund in padurile patriei ?
ZMEUL VERDE a raspuns profund tulburat:
- Eu n-am vazut in viata mea beneficiari nici in profesia mea si nici in padure, dar important e sa fii "FASHION" !

E de poveste: 
Cand ai un costum de padurar, simti ca respiri aer curat, nu ai identitate profesionala si nimic nu ai de transmis cu asta. 

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: