A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Data: 13.04.2012

Nota editorului www.economeisociala.net:

L-am intalnit pe cei de la Vatra Dacilor in campania 2% pentru ONG organizata pentru ONG-uri de catre BCR. Am cumparat niste miere foarte buna de la ei, intelegand faptul ca o parte din fonduri se vor duce catre proteza lui Ovidiu. www.economiesociala.net le-a propus aceasta colaborare: un blog in subsectiunile portalului nostru pentru a promova aceasta initiativa. Multi dintre noi cumparam produse apicole, daca le-am lua de la VATRA DACILOR l-am  sustine si pe Ovidiu. Eu cred ca e initiativa buna, inceputa in in "Saptama Mare".

Eugen LUCAN, expert economie sociala

Ovidiu este un tanar de 21 de ani, noi am aflat de el de la parintii sai, pe care i-am intalnit disperati pe holurile unui spital bucurestean... Pierduti, nu stiau cum sa ii ofere tot suportul, dupa ce au indurat chinul unei lungi perioade de coma, in care Ovidiu s-a zbatut intre viata si moarte. Tanarul a suferit un grav accident de motocicleta (datorita problemelor pe care le avea motocicleta cumparata la mana a doua ) si a suferit operatii multiple pentru a-si recapata motricitatea.

In momentul de fata Ovidiu ne surprinde cu optimismul sau, isi doreste sa lucreze pe viitor intr-o banca, in relatiile cu publicul si sa isi poata folosi ambele maini, sa redevina un om normal, care poate sa-si implineasca visele si aspiratiile pe care orice tanar de varsta lui le are.

Pentru acest lucru, are nevoie de suportul nostru, al tuturor!

Proteza pentru brat costa 12.000 Euro (este nevoie de o proteza speciala), pentru ca este necesara o operatie foarte complexa, care sa uneasca centrii nervosi ai bratului cu proteza (“mana falsa”), astfel incat Ovidiu sa isi poata misca din nou degetele.

Il poti ajuta pe Ovidiu sa isi urmeze visul de a-si folosi din nou ambele maini, prin orice donatii poti face in contul:

CONT LEI: RO55BTRL01601201I76900XX

Beneficiar: Ovidiu Pahontu

Un proiect sustinut de VOLUNTARI din cadrul BCR

Pret: 52.200 RON

sursa:
VATRA DACILOR
            iti facem pofta !
e-shop: www.vatra-dacilor.shopmania.biz
       
ne gasesti si pe facebook
        sau la tel : 0756 89 44 73

Lista de fisiere atasate:
Graphic1 VD Eticheta autocolant.JPG
images.jpg
honey.jpg
untitled pg 1 ppt.JPG
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Articole din Vatra Dacilor:

»