A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Hai sa mai inventam o ocupatie!

Data: 05.12.2017

"Potrivit unui nou proiect de lege elaborat de Guvern, firmele care detin peste 50 de salariati vor fi obligate sa angajeze un "expert sau un tehnician in egalitate de sanse"


Pare o lege interesanta si sigur necesara in contextul actual. Di mai interesant este ca apare o noua ocupatie Tehnician in egalitate de sanse.

Poate ca sunt pe piata "experti" care au o pregatire de specialitate in domeniu si nu ar mai fi necesar sa inventam o noua ocupatie si sa se cheltuie multi bani pe farmarea acestora timp de 2 ani asa cum prevede proiectul de lege.


In acelasi context am gasit tot pe net o strategie privind egalitatea de sanse : "Strategia naționale privind promovarea egalității de șanse între femei și bărbați și prevenirea și combaterea violenței domestice pentru perioada 2018-2021 și a Planului operațional privind implementarea strategiei naționale privind promovarea egalității de șanse între femei și bărbați și prevenirea și combaterii violenței domestice 2018-2021"

Poate ca doar pentru.mine sunt noutati dar cred ca ar fi important sa ne implicam sau sa fim implicati in elaborarea unor astfel de documente, altfel vom fi nevoiti sa dovedim prin tot felul de certificate competentele dobandite in universitati. Eu deja am adunat o multitudine de astfel de certificateca sa pot dovedi ceea ce fac de 26 de ani.


Link catre documente:

Lista de fisiere atasate:
egalitate de gen.jpg
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: