Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Asociatia ANGEL

Data: 13.02.2014

Misiunea Asociatiei ANGEL este de a promova bunăstarea şi armonia copilului, individului, familiei si a comunitaţii, de a promova drepturile omului, protectia mediului, valorile culturale si spirituale.Asociatia

ANGEL ajuta persoane in situaţii de dificultate, indiferent de natura şi cauza acestora, pe teritoriul naţional şi in afara lui.SCOP

Asociatia  are ca scop principal să organizeze şi să susţină acţiuni pentru ajutorarea copiilor, a familiilor şi a categoriilor defavorizate.

PRINCIPII

Actiunile Asociatiei pentru a-si atinge scopul, se vor baza pe cel putin urmatoarele principii:

  • In toate actiunile pe care le intreprinde Asociatia ANGEL situeaza pe prim plan respectarea drepturilor omului, promovarea interesului comunitatii, a grupurilor sau a  persoanei aflate in dificultate, respectand valorile fundamentale ale profesiilor sociale: respectarea demnitatii si integritatii persoanei, respect pentru unicitatea individului, informare corecta si completa a beneficiarilor, autodeterminarea persoanei, respectarea confidentialitatii.
  • Membrii Asociatiei si profesionistii ei vor fi antrenati in programe de formare profesionala periodice care sa permita oferirea de servicii competente beneficiarilor cu care colaboreaza.
  • Asociatia va sustine eforturile altor organizatii publice si private precum si a altor persoane particulare pentru dezvoltarea unor servicii sociale, culturale, educative, recreative, ecologice de calitate  care sa se bazeze pe respectarea principiilor  enuntate mai sus.

Asociatia ANGEL

www.angel.org.ro

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: