Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Consultare privind HG pentru aprobarea Regulamentului Cadru de Functionare ale serviciilor publice de asistenta sociala si a STRUCTURII ORIENTATIVE DE PERSONAL

Data: 30.08.2016

Ministerul a lansat o dezbatere publica privind  HG pentru aprobarea Regulamentului Cadru de Functionare ale serviciilor publice de asistenta sociala si a STRUCTURII ORIENTATIVE DE PERSONAL.

Aveti in ANEXE documentele trimise de Minister catre autoritati. Nu stim DE CE sau DACA au fost invitate Colegiile profesionale, in conditiile in care "structura orientativa de personal" e o chestiune care priveste necesitatea de a fi conforme atat cu standardele si ghidurile de buna practica, cat si cu statul profesiilor de asistent social, psiholog, medic, etc.

Aveti in ANEXE documentele!!!

Daca aveti comentari, va rog sa le postati, ele vor fi afisate !!!

Echipa www.EconomieSociala.

net

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Comentarii:
1. lixivial la 19.09.2016 14:55:38
Multumim pentru sugestii ! VOn tramnsmite mentiunile dvs. ! Echipa CERES


2. SPAS TURDA la 16.09.2016 07:34:09
Buna ziua,dorim sa mentionam cateva propuneri de completare a regulamentului:
-in structura SPAS exista , pe langa compartimentele propuse si autoritatea tutelara, cresele, asistenta medicala scolara , cantina de ajutor social.
- In HOTĂRÂRE Nr. 867/2015 din 14 octombrie 2015
pentru aprobarea Nomenclatorului serviciilor sociale, precum şi a regulamentelor-cadru de organizare şi funcţionare a serviciilor sociale se mentioneaza faptul ca\"
in cazul în care centrul are personalitate juridică, la numărul maxim de posturi pentru funcţii de conducere reglementat la pct. 4 se adaugă contabilul-şef\" in prezentul regulament ati desfiintat postul de director adjunct (cu atributii economice), desi in structura SPAS exista 6 centre precum si structurile mentionate anterior.
-colegiul director cuprinde 3 reprezentanti ai SPAS, 2 ai consiliulu local si 2 ai partenerilor sociali fapt ce poate conduce la neaprobarea propunerilor efectuate de catre SPAS-uri


3. NECULAU IONELA LORENA la 14.09.2016 19:13:40
de analizat ....nu ase adreseaza exclusiv CNasr ...ci tuturor celor implicati in dezvoltarea sistemului de asistenta sociala
pdf COLEGIU_1368816