A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Ministerul Sanatatii a lansat dezbaterea publica pentru proiectul de lege referitor la organizarea si functionarea sistemului de Sanatate din Romania

Data: 05.01.2012

Ministerul Sanatatii a lansat dezbaterea publica pentru proiectul de lege referitor la organizarea si functionarea sistemului de Sanatate din Romania. Proiectul de act normativ propune o serie de modificari legislative semnificative pentru sistemul sanitar, printre care interpunerea intre CNAS si furnizorii de servicii medicale a unei verigi suplimentare reprezentata de casele de asigurari de sanatate private si posibilitatea spitalelor de a se organiza ca unitati cu statut de fundatie sau chiar de societate comerciala. Se propune si crearea unei agentii pentru informatii si calitate in sanatate (ANCIS), ca o structura in coordonarea MS.

Documentul va ramane pe site pana in 28 ianuarie 2012, iar termenul limita pana la care se pot face propuneri la proiectul de lege este data de 6 ianuarie.

Legea privind organizarea si functionarea sistemului de sanatate din Romania este afisata de la 28-12-2011 pana la 28-01-2012 aici.

Observatiile si propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa: propuneri@ms.ro.

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: