A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

SOC 491 Instituirea Parchetului European. Consultare on-line

Data: 27.09.2013

Comisia si Consiliul UE pregatest un Regulament European privind protejarea banilor contribuabililor europeni impotriva fraudelor si propune instituirea Parchetului European si consolidarea garantiilor procedurale ale OLAF. Dintr-o statistica OLAF, Romania figureaza cu cele mai multe “actiuni trimise statelor membre” (225!!! din 1030). Acest Regulament este important pentru ca, prin adoptarea lui, se urmareste inclusiv sanctionarea penala a fraudelor in cazul  finantarilor si fodurilor primite de la bugetul Uniunii Europene.

Eugen LUCAN, Consilier in Comitetul Economic si Social European, invita toate organizatiile neguvernamentale, precum si expertii guvernamentali si reprezentantii societatii civile, ai patronatelor si sindicatelor la o consultare on-line privind noul Regulament European privind Instituirea Parchetului European.

 

Punctele de vedere ale societatii civile vor fi incorporate in avizul CESE SOC 491 pe care, Eugen LUCAN il va elabora, in calitate de raportor CESE.

 

Va rugam sa  trimiteti amendamentale si punctele de vedere la sectiunea comentarii, unde exista si optiunea de a atasa documente ca anexe.

 

 

Va multumesc !!!

Eugen LUCAN

eugensucces@yahoo.com

+4 0741 134444

+4 0737 13 4444

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: