A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Seminar pentru primarii și viceprimarii din Gorj

Data: 16.05.2017

Colegiul Național al Asistenților Sociali (CNASR), sucursala teritorială Gorj, organizează seminarul “Cadrul legislativ privind buna practică și funcționare a Serviciului Public Asistență Socială la nivel unităților administrativ-teritoriale”, susținut pentru primarii și viceprimarii din județul Gorj. Evenimentul va avea loc în data de 18 mai 2017, începând cu ora 10.00, la Amfiteatrul Universității “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu.

Joi, 18 mai, începând cu ora 10.00, primarii și viceprimarii din județul Gorj sunt așteptați la un seminar organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali (CNASR) sucursala teritorială Gorj, în parteneriat cu Consiliul Județean Gorj, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, Prefectura Județului Gorj, AJPIS Gorj, Direcția de Sănătate Publică, Terre des Hommes și Asociația pentru Incluziune și Dezvoltare Socială Gorj. Tema seminarului este “Cadrul legislativ privind buna practică și funcționare a Serviciului Public Asistență Socială la nivel unităților administrativ-teritoriale”.
La eveniment va fi prezent și președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNASR), Doru Buzducea, doctor în Sociologie, decanul Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universității din Bucureşti.

Sursa: GORJEANUL.RO Minodora Sucea

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: