Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

FOTOREPORTAJ: Caravana Sensabilitate la Focsani!

Data: 18.05.2017

Astazi  joi, 18 mai, între orele 10.00 – 12.00, Caravana se va afla la Focșani Mall, Calea Moldover 32, Focsani. La Caravana au participat Asistenti Sociali, membri ai CNASR.

Sense International Romania pornește în Caravana Sensabilitate pentru a promova drepturile persoanelor cu surdocecitate din România şi pentru a atrage atenţia cu privire la surdocecitate şi gravitatea acestei deficienţe. Persoanele cu surdocecitate nu beneficiază de toate drepturile cuvenite, deoarece în legislaţie această dizabilitate nu este încadrată în gradul de handicap grav.
Caravana face parte din proiectul www.sensabilitate.ro, finanțat de Fundatia Orange în cadrul concursului “Lumea prin culoare şi sunet”, ediţia 2016.

Prin intermediul caravanei care va ajunge în 12 oraşe din ţară, cei prezenți își vor putea arăta sprijinul pentru demersul Sense Internațional România, semnând Carta Drepturilor Persoanelor cu Surdocecitate.

Echipa Sense Internațional România va distribui materiale informative despre surdocecitate.

În CORTUL SENZORIAL, cu ochii și urechile acoperite, cu ajutorul a diferite materiale și echipamente senzoriale, texturi, arome și gusturi, oamenii vor simți și vor înțelege ce înseamnă să nu vezi și să nu auzi.

Aveti mai jos cateva fotografii  psotate de CNASR Vrancea: "
Despre surdocecitate, experential : vizita in cortul senzorial. O modalitate foarte simpla si accesibila tuturor de a intelege o realitate complexa. Felicitari Sensabilitate pentru povestea spusa dicolo de cuvinte, sunete si imagini!"

sursa: www.facebook.com/CNASRVN/

Lista de fisiere atasate:
surdocecitate 1.jpg
surdocecitate 2.jpg
surdocecitate 3.jpg
surdocecitate 4.jpg
surdocecitate 5.jpg
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: