About UsNewsGood practiceResearchPoliciesOpportunitiesMediaGallery

Data: 19.03.2018

RATB, Facultatea de Silvy-KULTURA, Academia Tehnica MYLYTARA, KGB, Facultatea de "Asistente Sociale" anunta lansarea primei editii a GALEI NATIONALE A EXCEPTIONALULUI DIN ASITENTA SOCIALA 

Inspirata de traditia decernarii premiilor OSCAR, cu o zi inainte se vor decerna premii pentru cele mai haioase, mai exceptionale, mai paradoxale, si mai non-conformiste interventii din domeniul asistentei sociale care au adus prejudicii de imagine nu atat statutului si profesiei de asistent social, cat mai ales au adus prejudicii limbii romane, bunului simt, si mai ales prejudicii majore aduse "simtului ridicolului". Sponsor Premium al Editiei Princeps este: "Dumnezeu are Umor".

Vor fi premiati cei mai ZMEI dintre paraLEI care in ultimul an si-au adus aportul la  ironizarea voluntara sau involuntara a profesiei de asistent social.


ZMEUra de AUR prima editie GALEI NATIONALE A EXCEPTIONALULUI DIN ASISTENTA SOCIALA are ca motto: "Ma dau ZMEU in paraLeu"

Pe 19 martie 2018 vom celebra împreună, cu o zi inainte de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, pe cei mai ZMEI dintre paraLEI, exceptionali, haiosi, paradoxali asistenți sociali din țară, dar și personalitățile si ZMEII care s-au remarcat în anti-susținerea profesiei de asistent social. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale "inegalabile", deosebite constituie modele  de ... premiat. 

Specificul domeniului în care asistenții sociali își desfășoară activitatea zi de zi face ca aceștia uneori  să se confrunte cu probleme complexe, dificile, de cele mai multe ori situații limită cum ar fi: pierderea simtului "limbii romane", pierderea bunului simt, greseli de gramatica, sintaxa sau exprimare, neconstientizarea simtului ridicolului, egocentrism, egomanie, extravaganta, pierderea identitatii sexuale, pierderea valorilor si standardelor profesionale, pierderea identitatii profesionale, nepasare, indiferenta elevata, demagogia si prefacatoria, iluzionism. Cel mai grav ni se pare atentatul asupra demnitatii profesionale a asistentilor sociali. 


Aceasta este un proiect de evitare a derapajelor lingvistice, etice si manageriale pentru a ne (re)orienta catre practici profesionale de valoare. 

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Your name (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: