About UsNewsGood practiceResearchPoliciesOpportunitiesMediaGallery

Estimare TVA pentru societati comerciale aferente proiectelor implementate in cadrul POSDRU

Data: 06.04.2012

AMPOSDRU intentioneaza, in perioada imediat urmatoare, sa propuna MAEur si MFP revizuirea cadrului legal in ceea ce priveste recuperarea contravalorii TVA, aferente cheltuielilor eligibile, platite de catre Beneficiarii/Partenerii societati comerciale, in cadrul proiectelor aflate in implementare, finantate din POSDRU.

In acest context, pentru a putea avea o estimare financiara a TVA platita de catre societatile comerciale in cadrul proiectelor POSDRU, beneficiarii sunt rugati sa transmita, la adresa de e-mail  estimaretva@fseromania.ro, pana vineri, 06.04.2012, o estimare a TVA platita de la data de 01.01.2012 pana in prezent, precum si a TVA care urmeaza sa fie platita pana la finalul proiectului,  de catre societatile comerciale care au calitatea de beneficiari sau parteneri.


Informatiile solicitate se vor transmite doar daca, in cadrul parteneriatului existent pentru implementarea proiectului dumneavoastra, exista parteneri societati comerciale.

De asemenea, pentru a facilita centralizarea rapida a datelor, la nivelul AMPOSDRU, va rugam sa transmiteti fisierul excel (atasat acestui articol mai jos) completat, in format electronic, la adresa de e-mail mentionata mai sus.

sursa: StiriONG

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Your name (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: