About UsNewsGood practiceResearchPoliciesOpportunitiesMediaGallery

”Handi Speed Meeting” - a doua editie de Speed Recruiting pentru persoane cu dizabilitati din Romania

Data: 19.02.2013

Asociatia “Acces pentru Toti” organizeaza cea de-a doua editie  “Handi Speed Meeting” pentru persoanele cu dizabilitati din Romania, la Hotel Capital Plaza, Sala Ion Mincu, Bvd. Iancu de Hunedoara, nr. 54, sector 1, Bucuresti, pe data de  28.02.2013, intre orele 14:00 – 16:00.

Evenimentul  “Handi Speed Meeting” organizat de catre Asociatia “Acces pentru Toti” promoveaza comunicarea dintre angajatori si persoanele cu dizabilitati aflate in cautarea unui loc de munca.

 


Scopul evenimentului este de a sustine persoanele cu dizabilitati in gasirea unui loc de munca

La eveniment vor participa  30 de persoane cu dizabilitati si 10 reprezentanti ai unor companii de top de pe piata muncii care vor avea ocazia sa discute in perechi  timp de 15 minute pentru a cunoaste mai bine nevoile si cerintele fiecaruia si de a gasi modalitati de colaborare eficiente.
Tot in cadrul evenimentului, Asociatia  “Acces pentru toti” va promova spre vanzare produse realizate de persoanele cu dizabilitati.

Iulia Marin, persoana cu dizabilitate, vorbeste despre experienta sa la prima editie a evenimentului “Handi Speed Meeting”: “M-au atras foarte mult temele abordate la acest eveniment si am ramas placut surprinsa de discutiile purtate cu cativa angajatori, care ne-au povestit despre experientele profesionale din viata lor, cat si despre asteptarile acestora in privinta persoanelor cu dizabilitati . Aceasta experienta m-a facut sa imi largesc perspectiva despre ceea ce as putea face in viitor si m-a influentat in mod pozitiv asupra oportunitatilor pe care le am in campul muncii.”  

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Your name (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: