About UsNewsGood practiceResearchPoliciesOpportunitiesMediaGallery

Data: 05.12.2010

Recenzie Economie sociala si antreprenoriat : O analiza a sectorului nonprofit

In contextul schimbarilor produse in ultimele decenii in modul de organizare a societatii postindustriale, una dintre temele ce au suscitat un interes substantial de cercetare este analiza institutiilor si organizatiilor incluse in sectorul nonprofit sau cel de-al treilea sector, aflat la intersectia dintre sectorul public si cel privat.

Acest sector cunoaste o remarcabila expansiune si are implicatii in domeniul organizarii sociale, economice, politice, precum si in formularea politicilor si strategiilor de guvernare la nivel local, regional, national si chiar international.

Volumul aprofundeaza citeva teme centrale privind evolutia, specificul organizarii si functionarii, implicatiile economice si sociale ale organizatiilor celui de-al treilea sector.

Cuprins :

  • Sectorul nonprofit si organizatiile sale reprezentative
  • Management si marketing in organizatiile nonprofit
  • Sectorul nonprofit, societatea civila si antreprenoriatul social
  • Despre antreprenoriat: configurare si expansiune
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Economie sociala si antreprenoriat", publicata in 2 categorii, Economie / Economie mondiala, Economie / Teorie economica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 05.12.2010. A fost scrisa de Mihaela Vlasceanu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Economie sociala si antreprenoriat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Economie sociala si antreprenoriat" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Economie sociala si antreprenoriat : O analiza a sectorului nonprofit

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 216; Format : 160 x 235 mm; ISBN : 978-973-46-1769-2

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Your name (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: