A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Data: 12.04.2011

Luni, 18 aprilie, incepand cu 18.30 roPot abordeaza la Seara de Pricing & Budgeting o tema care ne intereseaza in masura in care este delicata si presanta deopotriva, fie ca vorbim din perspectiva antreprenorului, a unui ONG sau a unei multinationale. Principalele aspecte abordate vor fi bugetele, taxele, cum construim un pret si care este raționamentul din spate.
Aceasta seara s-a nascut dintr-o constatare recurenta, intr-un context in care anii crizei au adus pe buzele tuturor intrebarea „de unde mai obținem fonduri?”. Orice proiect lucreaza cu bugete si la un moment dat apar produse sau servicii pe care le vand si de aceea este esențial de facut un exercițiu de calcul al prețului pentru aceste produse.


Cum se desfasoara seara
In prima parte a serii vom aborda problema dintr-o perspectiva ceva mai teoretica; ne vom orienta spre a intelege care sunt tipurile de bugete folosite in general de organizatii, cum se lucreaza cu fiecare dintre ele si cand se intampla acest lucru. Apoi vom identifica impreuna care sunt modelele de calcul al costurilor ca baza de stabilire a preturilor.
Cea de-a doua parte a serii va fi una exclusiv practica – in grupuri de lucru, participantii vor avea un case study la finalul caruia, folosind instrumentele deprinse in prima parte a serii, vor putea stabili prețul pentru un produs al unei organizatii.


Obiectivele serii:

  • rationarea importantei managementului financiar;
  • insusirea unor principii fundamentale in bugetare;
  • parcurgerea pasilor-cheie din stabilirea unui pret;


Detalii si inscrierea la eveniment:
http://www.ropot.ro/295/seara-de-pricing-si-budgeting


In prezent lucrez ca si marketing investment analyst pentru o companie multinationala. In viitor imi doresc sa ma concentrez pe dezvoltarea capitalului uman, lucrand in aria de dezvoltare organizationala intr-un mediu international. Am o experienta de peste 6 ani in arii profesionale ca management financiar management organizational sau leadership-ul dar si training si facilitare. Janina Mirea – gazda serii
Despre roPot
Din 2010, roPot este comunitatea care promoveaza principiile de antreprenoriat social in Romania si care sustine initiativele autosustenabile ce urmaresc  un impact pozitiv in comunitate.
Misiunea roPot este de a provoca intelegerea principiilor care stau la baza antreprenoriatului social prin crearea si facilitarea unor spatii de lucru si de dezvoltare a initiativelor de la stadiul de idee la stadiul de afacere sociala. roPot isi propune sa devina un incubator de proiecte si o platforma de dezvoltare a afacerilor sociale in Romania prin punerea laolalta a oamenilor veniti din zona de business, din mediul corporate sau din mediul nonprofit pentru a le recanaliza pregatirea profesionala intr-un efort de transformare al status-quo-ului.

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Articole din :

»