About UsNewsGood practiceResearchPoliciesOpportunitiesMediaGallery

MMFPS

»    »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »

Data: 14.12.2011

CERES in parteneriat cu CNASR lanseaza prin programul de ADVOCACY ON-LINE  o dezbatere si consultare publica privind LEGEA ECONOMIEI SOCIALE elaborate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Cei doi parteneri invita organizatiile care promoveaza economia sociala, expertii si toti asistentii sociali din Romania sa aduca amendamente in sectiunea de comentarii de pe portalurile: www.economiesociala.net si www.cnasr.ro. Scopul demersului este de a face transparente toate amendamentele astfel incat ele sa nu se duplice si sa poata fi dezbatute intr-o maniera foarte transparenta pentru intreaga societate civila din Romania si toti actorii guvernamentali si institutionali.

Aplicatiile WEB permit atasarea documentelor de pozitie si sub forma fisierelor atasate la sectiunea comentarii care sa fie sub format doc. sau pdf si care pot personaliza si autentifica prin antet, semnatura sau stampila pe autoriii amendamentelor.

Aveti in anexa LEGEA, EXPUNEREA DE MOTIVE si o ANEXA PERSONALIZATA PENTRU ATASAREA DOCUMENTELOR DE POZITIE. ASTEPTAM COMENTARIILE DUMNEAVOASTRA pe www.economiesociala.net si pe www.cnars.ro.

In data de 14 decembrie 2011, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale pune in dezbatere publica proiectul de Lege a Economiei Sociale, cu termen de depunere a sugestiilor si propunerilor pana pe data de 24 decembrie 2011.

Anuntul privind dezbaterea publica il puteti gasi la aceasta pagina, iar proiectul de lege propus de MMFPS il puteti consulta la aceasta pagina.

Va multumim pentru implicaresi asteptam amendamentele dumneavoastra la sectiunea COMENTARII DE MAI JOS !

Eugen LUCAN, Expert CERES

Florian Salajeanu, Presedinte CNASR

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Your name (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Articole din MMFPS:

» Ordonanța de urgență a Guvernului pentru abrogarea alin.(7) al art.10 din Legea nr.197/2012 privind asigurarea calităţii în domeniul serviciilor sociale
» Olguta Vasilescu: Inechitatile din sistemul bugetar vor fi corectate abia in 2022 / Suntem dispusi la concesii la legea salarizarii
» Proiect de Ordin nr. 596/25.04.2017 privind aprobarea Metodologiei de selectare şi finanţare a proiectelor în domeniul protecţiei persoanelor cu dizabilităţi pentru anul 2017
» Ce legi au fost aprobate in luna martie de Ministerul Muncii
» Curtea Constitutionala discuta azi, sesizarea PNL si PMP privind modificarile aduse legii sanatatii si asistentei sociale
» Publicat la data 19.09.2016 până la data de 28.10.2016 pdf icon Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de recrutare a personalului în vederea desfășurării de activități în echipele de proiect finanțate din fonduri externe nerambursabile și de stimulare financiară a personalului plătit din fonduri publice care desfășoară activități în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile pdf icon Notă de fundamentare Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect pot fi transmise la adresa de e-mail dezbateri@mmuncii.ro în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site (19.09.2016-28.09.2016)Publicat la data 19.09.2016 până la data de 28.10.2016 pdf icon Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de recrutare a personalului în vederea desfășurării de activități în echipele de proiect finanțate din fonduri externe nerambursabile și de stimulare financiară a personalului plătit din fonduri publice care desfășoară activități în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile pdf icon Notă de fundamentare Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect pot fi transmise la adresa de e-mail dezbateri@mmuncii.ro în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site (19.09.2016-28.09.2016)
»
»
»
»
» Dezbatere publica referitoare la "Legea privind subventionarea din fonduri publice a serviciilor sociale acordate de asociatii, fundatii si cultele recunoscute de lege"
»