A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

MMFPS

»    »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »

Data: 14.12.2011

CERES in parteneriat cu CNASR lanseaza prin programul de ADVOCACY ON-LINE  o dezbatere si consultare publica privind LEGEA ECONOMIEI SOCIALE elaborate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Cei doi parteneri invita organizatiile care promoveaza economia sociala, expertii si toti asistentii sociali din Romania sa aduca amendamente in sectiunea de comentarii de pe portalurile: www.economiesociala.net si www.cnasr.ro. Scopul demersului este de a face transparente toate amendamentele astfel incat ele sa nu se duplice si sa poata fi dezbatute intr-o maniera foarte transparenta pentru intreaga societate civila din Romania si toti actorii guvernamentali si institutionali.

Aplicatiile WEB permit atasarea documentelor de pozitie si sub forma fisierelor atasate la sectiunea comentarii care sa fie sub format doc. sau pdf si care pot personaliza si autentifica prin antet, semnatura sau stampila pe autoriii amendamentelor.

Aveti in anexa LEGEA, EXPUNEREA DE MOTIVE si o ANEXA PERSONALIZATA PENTRU ATASAREA DOCUMENTELOR DE POZITIE. ASTEPTAM COMENTARIILE DUMNEAVOASTRA pe www.economiesociala.net si pe www.cnars.ro.

In data de 14 decembrie 2011, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale pune in dezbatere publica proiectul de Lege a Economiei Sociale, cu termen de depunere a sugestiilor si propunerilor pana pe data de 24 decembrie 2011.

Anuntul privind dezbaterea publica il puteti gasi la aceasta pagina, iar proiectul de lege propus de MMFPS il puteti consulta la aceasta pagina.

Va multumim pentru implicaresi asteptam amendamentele dumneavoastra la sectiunea COMENTARII DE MAI JOS !

Eugen LUCAN, Expert CERES

Florian Salajeanu, Presedinte CNASR

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: