A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

MMFPS

»    »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »   »

Dezbatere publica referitoare la "Legea privind subventionarea din fonduri publice a serviciilor sociale acordate de asociatii, fundatii si cultele recunoscute de lege"

Data: 13.12.2011

O serie de legi importante pentru furnizorii de servicii sociale vor fi dezbatute la finalul acestei saptamani: vineri, 16 decembrie 2011, la ora 10.00, astfel organizatiile neguvernamentale interesate isi pot sustine punctele de vedere cu privire la modificarile legislative initiate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in vederea corelarii unor acte normative cu cadrul legal impus de Legea asistentei sociale.  Alte detalii privind dezbaterea publica puteti gasi aici.

 

In data de 29 noiembrie, FDSC si Institutul de Economie Sociala au lansat un apel catre mediul ONG pentru formularea de amendamente la propunerile privind Legea subventiilor. Astfel, a fost realizat un document care prezinta opiniile si propunerile primite pana in prezent de catre FDSC, document care va fi prezentat si sustinut la dezbaterea publica de vineri. Documentul este atasat la finalul acestui articol si il puteti descarca.

sursa: www.stiriong.ro

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: