Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Românii pot vota online pe cei mai buni asistenți sociali și personalitățile care au susținut asistența socială în 2014

Data: 17.02.2015

Începând de astăzi, 16 februarie, eforturile și implicarea asistenților sociali pot fi apreciate de orice român printr-un simplu vot online. Munca acestor ”eroi neștiuți” care fac din pasiunea lor pentru ajutorarea celorlalți o adevărată meserie poate fi recompensată printr-un simplu vot pe site-ul dedicat Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială (gala.cnasr.ro, secțiunea ”Vot 2015”), finaliștii din toată tara urmând să fie invitați la evenimentul de la Ateneul Român pe 17 martie.Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Invitatul special al Galei este maestrul Gheorghe Zamfir.În următoarele zile publicul poate vota și personalitățile publice care au susținut cel mai activ subiectele de interes social, fie că sunt jurnaliști, politicieni sau profesionisti ce activeaza in domeniul economiei sociale.

”Munca noastră este de obicei discretă, dar performanța trebuie recunoscută și încurajată. Cu sprijinul mass media și al factorilor decidenți pentru îmbunătățirea cadrului legislativ din domeniu vrem să promovăm profesia de asistent social”, a declarat Doru Buzducea, președintele CNASR.

Această a doua ediție a Galei este organizată de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.

Obiectivul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială este de a recompensa și de a pune în valoare asistenții sociali care au contribuit in 2014 la rezolvarea problemelor sociale, precum și de a recunoaște contribuția celor care au participat la dezvoltarea asistenței sociale și au promovat profesia de asistent social în anul 2014.


www.EconomieSociala.net invita pe cititorii sai sa voteze cei mai buni asistenti sociali care s-au evidentiat in programe de asistenta sociala prin activitati de economie sociala. Toti candidatii in gasiti la sectiunea
(gala.cnasr.ro, secțiunea ”Vot 2015”).

VOT 215: Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie sociala

***
Despre CNASR
Colegiul National al Asistentilor Sociali 
s-a constituit in februarie 2005 in baza Legii 466/04.11.2004 ca organizatie profesionala, neguvernamentala, de interes public, apolitica, nonprofit, cu personalitate juridica, autonoma si independenta. Colegiul National al Asistentilor Sociali, este automom si independent in raport cu orice autoritate publica sau persoana juridica de drept privat si isi exercita atributiile fara posibilitatea vreunei imixtiuni din partea acestora. CNASR este primul colegiu national care promoveaza si reglementeaza profesia de asistent social in Europa si asistenta sociala ca profesie liberala.

Potrivit dispozitiilor art.I, lit.12 din Legea nr.117/2008 privind  aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 109/2007 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 200/2004 privind recunoaşterea diplomelor şi calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, Colegiul National al Asistentilor Sociali este autoritatea romana competenta pentru recunoastere diplomelor si calificarilor obtinute pentru profesia de asistent social.

Mai multe despre CNASR gasiti la: www.cnasr.ro

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: