Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Finalistii! A doua editie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială a ajuns in etapa jurizarii.

Data: 23.02.2015

A doua ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială a ajuns in etapa jurizarii. Dupa aceasta etapa vor fi selectati primii 3 lauriati si marele castigator al fiecarei sectiuni va fi anuntat pe scena Ateneului Roman intr-un eveniment festiv asemantor decernarii premiului OSCAR, in care cei trei candidati selectati de juriu vor afla doar atunci care este marele castigator. Castigatorii premiilor vor fi anuntati in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, din data de 17 martie 2015!

Dupa o saptamana de vot on-line CNASR anunta primii finalisti care vor intra in etapa de jurizare ce va avea loc intre 23 februarie si 6 martie. Finalistii au fost selectati dupa etapa votului on-line.

Primii 10% din candidati si minim 5 de la fiecare sectiune vor intra la etapa de jurizare care va decide pe primii trei laureati care vor participa la festivitatea de la Ateneul Roman. Cei trei lauriati vor fi  primi o Diploma de Excelenta, iar castigatorului  i se va inmana Placheta onorifica  care certifica rezultatele exceptionale in promovarea serviciilor sociale si a profesiei de asistent social in anul 2014. 


Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost nominalizate 599 de persoane. În etapa de vot online s-au înregistrat 105.146 de voturi valide pentru persoanele nominalizate. In 2014 dupa 2 saptamani de vot on-line se inregistrau 90.000 voturi on-line.


La categoria Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale prin activitati de Economie Socială, finalistii care vor intra in etapa de jurizare sunt:

  • Ceausescu Denisia (Valcea)
  • Chicioroaga Penelopa (Galati)
  • Groza Ionela (Dolj)
  • Petcu Mirela (Vaslui)
  • Romila Lucia (iasi)


La celelelate categorii Finalistii se regasesc pe site-ul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala: gala.cnasr.ro.


Ziua Mondială a Asistenţei Sociale este sărbătorită în a treia zi de marţi a lunii martie a fiecărui an. Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali, alături de Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali (IFSW), sărbatoreşte Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, moment de reflecţie şi analiză, de promovare a profesiei la nivel naţional şi internaţional.

Evenimentul, organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, celebrează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi recompensează performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2014.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Romelia Blejan, cnasr@cnasr.ro.
www.cnasr.ro
gala.cnasr.roDespre CNASR
Colegiul National al Asistentilor Sociali 
s-a constituit in februarie 2005 in baza Legii 466/04.11.2004 ca organizatie profesionala, neguvernamentala, de interes public, apolitica, nonprofit, cu personalitate juridica, autonoma si independenta. Colegiul National al Asistentilor Sociali, este automom si independent in raport cu orice autoritate publica sau persoana juridica de drept privat si isi exercita atributiile fara posibilitatea vreunei imixtiuni din partea acestora. CNASR este primul colegiu national care promoveaza si reglementeaza profesia de asistent social in Europa si asistenta sociala ca profesie liberala.

Potrivit dispozitiilor art.I, lit.12 din Legea nr.117/2008 privind  aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 109/2007 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 200/2004 privind recunoaşterea diplomelor şi calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, Colegiul National al Asistentilor Sociali este autoritatea romana competenta pentru recunoastere diplomelor si calificarilor obtinute pentru profesia de asistent social.

Mai multe despre CNASR gasiti la: www.cnasr.ro

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: