About UsNewsGood practiceResearchPoliciesOpportunitiesMediaGallery

17 mai 2017: Domnul Mugur Pop, Cluj

Data: 17.05.2017

Domnul Mugur Pop este decizia www.economiesociala.net pentru "Omul Zilei", azi 17 mai 2017.

 


Pentru ca: 

- prin actiuni de voluntariat ofera lectii de calarie pentru copiii cu handicap si copiii din categorii defavorizate 
-printr-o teorie denumita "Raidrops" este un model viu prin care ne arata ca ne vom "salva" nu neparat prin oameni ci mai ales prin fiecare lucru bine facut al fiecaruia dintre noi..."ca niste picaturi de ploaie"

Domna Aurelia Cristea, fost minsitru pentru DIalog Social intr-o postare pefacebook a precizat: 

"De ceva timp mi-am dat seama că pentru a contribui la o schimbare ( salvare asa cum menționează Dnul Mugur Pop) cel mai important e sa faci lucrurile bine si să-i influențezi in bine pe cei aflați în proximitatea ta ( cât poți). Asta nu are legătură cu vreo funcție, nici măcar politică, ci cu ceea ce fac în fiecare zi și valorile la care mă raportez. Cu cât vom fi mai mulți care vom proceda așa cu atât vom avea șanse să instaurăm mai repede in societate o stare de normalitate, de respect. Și atunci vom obliga și politica să fie făcută în acest spirit."

Este unul din oamenii aia multi si frumosi pe care nu-i vedeti nici in politica, nici pe la televizor. Dar care fac ca lumea asta sa fie ceva mai buna. Cum? Simplu. Cu niste cai. Mugur, care are o herghelie undeva langa Cluj, face, pro bono, lectii de calarie pentru copii cu handicap sau cu copii din categorii defavorizate (abuzati, din sistemul de protectie etc). Mugur scrie si povesti pentru copii.Tot el are o teorie foarte frumoasa despre salvarea noastra. I-a spus "Raindrops". Iar asta inseamna ca nu neaparat prin oameni chemati ne vom salva, ci prin fiecare lucru bine facut al fiecaruia dintre noi. Ca niste picaturi de ploaie.

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Your name (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: