About UsNewsGood practiceResearchPoliciesOpportunitiesMediaGallery

19 mai: Alex Gavan este OMul Zilei

Data: 19.05.2017

La sugestia postului de televiziune Antenena 3, www.economiesociala.net numeste pe Alex Gavan OMul Zilei, azi 19 mai 2017. La multi ani ALEX GAVAN (este si ziua lui azi)

Pentru ca:
- prin implicare in proiecte umanitare a reusit sa adune fonduri pentru constructia a 2 scoli pentru copiii din NEPAL
-pentru ca prin actiunile sale a dovedit ca SOLIDARITATEA si COMPASIUNEA pentru semenii nostri sunt valori fundamentale prin care putem influenta destine.

Alpinistul roman Alex Gavan a adus bucurie pe chipurile a sute de copii din Nepal care au acum sansa la educatie.

Cu ajutorul a peste 36 de mii de romani, care au donat in cadrul campaniei Bucurie pentru Nepal, sportivul a construit deja doua scoli unde invata aproape doua sute de copii de gradinita si clase primare.

Campania, demarata in urma cutremurului devastator din aprilie 2015, a adunat peste 106.500 de euro, iar construcţia primelor două şcoli a fost finalizată. Datorită modului responsabil în care au fost administrate fondurile, acum s-a reușit demararea construcției celei de-a treia scoli, finalizata si ea in proportie de 70 la suta.

Campania "Bucurie pentru Nepal" a fost lansată pe 19 mai 2015, de ziua lui Alex Găvan, în urma tragediei provocate de cutremurul din 25 aprilie. Aproape 9.000 de oameni  și-au pierdut viața atunci și peste 22.000 au fost răniți. Avalanșa ce a urmat cutremurului l-a surprins pe alpinist in Tabăra de Bază de pe Everest.

sursa: ANTENA3

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Your name (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: