Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

10 iunie 2017: Domnul Marius VOJ, Presedintele Asociației "Mentor în munca sociala"

Data: 10.06.2017

Domnul Marius VOJ, Presedinte la Asociația Mentor în munca socială,  este decizia www.economiesociala.net pentru "Omul Zilei", azi 10 iunie  2017.

 


Pentru ca: 
- a creeat  Prima Asociatie pentru dezvoltarea si promovarea profesiei liberale de asistent social 
- a organizat azi 10 iunie 2017  Conferința natională a formelor independente, Ediția a V a
- din 2013 a manifestat perseverenta si tenacitate in promovarea profesiei liberale de asistent social, organizand seminarii, conferinte si actiuni pentru promovarea profesiei.Conferința natională a formelor independente din asistența socială, Editia a Va este organizată la Alba Iulia în data de 10 iunie 2017, de către Asociația Mentor în munca socială în asociere cu Departamentul de Stiințe Sociale, Facultatea de Drept și Științe Sociale, Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Deși sunt relativ puțini asistenți sociali care cunosc și activează în forme independente aceștia vor deveni modele, să speram pozitive, pentru cei ce vor debuta în perioada următoare.

Se dorește a fi o reuniune a cât mai multe forme independente ale asistentilor sociali din România, pentru a găsi punctele comune, de abordare unitară a pieței serviciilor profesionale de asistență socială. Va fi un eveniment pe care îl replicăm an de an, pentru a felicita pe cei care reușesc să fie activi și pentru a reporni pe cei care au renunțat.

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: