Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Recomandarile CESE cu privire la intrepriderile sociale

Data: 14.11.2014

În urma evenimentului de la Strasbourg, CESE a demarat proiectul privind întreprinderea socială, pentru a identifica idei de politică și măsurile specifice care pot fi luate.

Sponsori cu Suflet !


Pe toată durata proiectului, CESE a primit contribuții valoroase din partea persoanelor care lucrează în domeniu în toată Europa și s-a întâlnit cu părți interesate de la nivelurile local, regional și național și la nivel european, active în diverse sectoare. Există o anumită cantitate de cunoștințe și experiențe care trebuie luate în considerare, pentru a fi puse în aplicare. Comunitatea celor care pledează pentru întreprinderile sociale este, în mod clar, în expansiune și pare să se contureze o poziție comună cu privire la acțiunile pe care instituțiile UE ar trebui să le adopte ca priorități-cheie pentru următorii ani dacă dorim să exploatăm întregul potențial al întreprinderilor sociale în societățile europene. Contribuțiile părților interesate constituie fundamentul prezentului raport și au fost sintetizate sub forma unor recomandări și observații.


Aveti principalele concluzii in ANEXA !

SURSA CESE

Eugen LUCAN

EESC

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: