Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

SELUSI multumeste participantilor si ofera primele rezultate ale cercetarii privind economia sociala

Data: 07.01.2011

V-am contact, între noiembrie 2009 şi martie 2010, invitându-vă să participaţi la o nouă iniţiativă de cercetare interdisciplinară, finanţată de UE, privind întreprinderile sociale din Europa, numită SELUSI. Datorită cooperării active pe care aţi avut-o faţă de eforturile noastre de cercetare, am reuşit să lansăm o bază de date unică şi nouă, acoperind mai bine de 550 de întreprinderi sociale din Ungaria, România, Spania, Suedia şi Marea Britanie.

Dorim să vă oferim o succintă avanpremieră a rezultatelor obţinute. În cazul fiecărei ţări, am întocmit un raport de feedback conceput pentru a vă ajuta să vă raportaţi organizaţia faţă de celelalte întreprinderi sociale. De asemenea, scopul acestor rapoarte este de a vă ajuta să vă amplasaţi mai bine organizaţia. Desigur, vom fi extrem de încântaţi dacă veţi putea folosi raportul şi în alte moduri utile.

Veţi găsi anexat acestui e-mail raportul ţării dumneavoastră, iar mai jos un link către celelate rapoarte de ţară: http://www.selusi.eu/index.php?page=business-platform

Ca o avanpremieră a viitoarelor eforturi de cercetare SELUSI, între ianuarie şi aprilie 2011, plănuim să studiem din nou întreprinderile sociale. Scopul nostru este unul dublu: (i) să încercăm să extindem şi mai mult baza de date – adică să cercetăm noi întreprinderi sociale din România (şi din alte părţi) şi (ii) să reluăm legătura cu organizaţia dumnevoastră. Din nou, vom fi extrem de recunoscători pentru timpul şi ideile dumneavoastră. Ideile dumneavoastră ne vor permite să avem o nouă perspectivă asupra dinamicii întreprinderilor sociale individuale şi asupra întreprinderilor sociale ca întreg.

Vă mulţumim foarte mult. Vă dorim o vacanţă de iarnă frumoasă.

Echipa SELUSI

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: