A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Data: 08.02.2012

Ateliere Fara Frontiere si DesignInARK organizeaza un concurs de creatie, in urma caruia, castigatorul va primi un laptop reconditionat.

Concursul consta in definirea numelui si logo-ului celui mai nou proiect Ateliere Fara Frontiere!

Cum se desfasoara concursul?

Ateliere Fara Frontiere are nevoie de ajutor in definirea unui brand pentru un nou proiect. Pe site-ul www.designinark.com in sectiunea dedicata concursului se pot face propuneri la concurs dupa o simpla inregistrare pe site.

Concursul va dura 2 saptamani, pe parcursul carora toti designerii si copywriterii doritori sa ajute o asociatie non-profit, cat si sa castige marele premiu, pot face propuneri in cadrul concursului. Dupa aceste 2 saptamani, Ateliere Fara Frontiere va avea la dispozitie maxim 2 saptamani pentru a alege un castigator.

Dupa desemnarea castigatorului, acesta va trebui sa livreze fisierele vectoriale pentru logo si eventual o scurta descriere a conceptului. Premiul i se va livra la adresa inscrisa in contractul de cedare a drepturilor de autor pe care il vom semna cu creativul.

Proiectul propus inseamna confectionarea si vanzarea de genti de laptop, sacosa, truse de machiaj si alte obiecte de marochinarie din materiale publicitare recliclate. Importanta ecologica a proiectului deriva din reutilizarea unor resurse pentru care in acest moment nu exista varianta alternativa decat arderea in fabricile de ciment. Astfel materiale precum PVC, polipropilena sau material textil sintetic utilizate in confectionarea mesh-urilor outdoor sau a bannerelor indoor redevin materie prima.

Modelul acestui atelier de economie sociala ofera acces unor persoane in mare dificultate, cu dizabilitati, tineri descolarizati la un loc de munca ca rampa de lansare pentru piata muncii. Prin demararea unei noi activitati 10 persoane in dificultate vor avea sansa sa se integreze sau reintegreze intr-un mediu socio-profesional normal. Aceste persoane vor beneficia de invatarea unei meserii si a conduitei in relatia cu un angajator, integrare intr-un colectiv, acces la consiliere sociala si orientare profesionala, remunerare pentru munca prestata, insertie socioprofesionala.

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: