A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

ScoalaDeVoluntariat.ro

Data: 04.10.2012

Incepand cu luna octombrie 2012 puteti vizita site-ul www.scoaladevoluntariat.ro care este destinat promovarii voluntariatului in randul elevilor si al tinerilor, cat si al angajatilor din companiile care activeaza in zona Bucuresti-Ilfov. Site-ul este parte a proiectului "Scoala de voluntariat ASCENDENT" si in acest fel dorim sa facem accesibila legatura dintre nevoile identificate in comunitate si resursele venite din partea voluntarilor fie ei copii, tineri sau angajati ai companiilor.


In cadrul acestui site veti gasi informatii cu privire la voluntariat si va vom tine la curent cu actiunile de voluntariat pe care le desfasuram sau intentionam sa le punem in aplicare.

Ne propunem ca prin intermediul site-ului sa promovam voluntariatul in randul a peste 10.000 copii si tineri si a peste 5.000 angajati, iar cateva sute de persoane sa fie implicate efectiv in actiuni de voluntariat realizate in cadrul proiectelor Asociatiei ASCENDENT.


In cadrul site-ului www.scoaladevoluntariat.ro vor fi vizibile si rezultatele actiunilor de voluntariat realizate, impresiile si mesajele voluntarilor dar aici vizitatorii site-ului au si posibilitatea sa ne propuna noi actiuni de voluntariat.

Scoala de voluntariat ASCENDENT este un proiect finantat de BRDGroupe Societe Generale in cadrul programului Schimba un destin. Da valoare unei vieti si se va desfasura pe durata anului scolar 2012-2013.


Invitam persoanele interesate de voluntariat si companiile dormice sa-si implice angajatii in actiuni de voluntariat sa ne contacteze la e-mail: ascendentmc@yahoo.com , la telefon 0723245642 sau sa ne propuna actiuni de voluntariat direct pe site-ul www.scoaladevoluntariat.ro. Mai multe informatii privind proiectele Asociatiei ASCENDENT pot fi gasite pe site-ul asociatiei www.ascendent.org.ro

Lista de fisiere atasate:
sigla_nou_brd_bun_32.jpg
DSC_3705b.JPG
site31.jpg
slide_21.jpg
site_1111.jpg
ecoarges_5.jpg
site_13_-_Copie2.JPG
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: