Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

NESsT lanseaza doua publicatii

Data: 29.11.2012

NESsT lanseaza doua publicatii, Trade Offs Between Regulation and Fostering Social Enterprise: the Case of EU Policies  in care se  dezbate rolul reglementarilor in domeniu la nivelul Uniunii Europene; si No Free Ride / Sowing the Seeds of Impact Enterprise in care este analizat mediul actual si potentialul acestuia de a dezvolta intreprinderi sociale cu impact sporit.

Acestea pot fi consultate online gratuit la adresa issuu.com/nesster.

Legislatia privind intreprinderile sociale ocupa un loc central in dezbaterile publice in ultimul timp. Oare discutiile merg spre o directie buna? Ce reprezinta un mediu prielnic pentru sustinerea si dezvoltarea intreprinderilor sociale? Care sunt nevoile reale ale acestora?

Publicatiile au fost prezentate in cadrul Zilei Intreprinderilor Sociale, primul eveniment de acest gen care a avut loc pe 7 noiembrie in Bucuresti. Au fost prezenti peste 150 de participanti – reprezentanti ai intreprinderilor sociale din Romania, Ungaria, Croatia, Cehia si Slovacia, precum si oameni de afaceri, decidenti din domeniul politicilor publice si reprezentanti a numeroase organizatii non-guvernamentale din tara.

Puteti gasi concluziile discutiilor din program, lista participantilor la Targul Intreprinderilor Sociale si un link catre fotografii de la eveniment pe sectiunea de pe site-ul NESsT dedicata evenimentului.

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: