A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, Gala Nationala a Excelentri in Asistenta Sociala

Data: 21.02.2014

CNASR va aduce aminte ca mai sunt doar 3 zile pana la inchiderea sesiunii de inscriere la GALA NATIONALA A EXCELENTEI IN ASISTENTA SOCIALA. CNASR invita organzatiile care activeaza in servicii de incluziune sociala prin activitati de economie sociala sa-si promoveze asistentii sociali care au activat si au obtinut performata in 2013.  

CNASR anunta pe afisul de prezentare  ca evenimentul va fi prezentat de doamna ANDREA MARIN, care a avut amabilitateqa sa sustina acest eveniment.


Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România celebrează Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin organizarea primei ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială în data de 18 martie 2014, la Teatrul Nottara din Bucureşti.

Printre premiile care vor fi oferite la sectiunea:
„Categoria Asistenţi Sociali ai Anului 2013’’ va exista un premiu pentru Asistentul Social care a a obtinut rezultate remarcabile privind incluziunea sociala prin dezvoltarea de activitati, proiecte sau programe de ECONOMIE SOCIALA.


Detalii mai multe pe www.cnasr.ro
sectiunea GALA NATIONALA A EXCELENTEI IN ASISTENTA SOCIALA.

Pentru detalii: www.cnasr.ro sau gala.cnasr.ro

Vezi si:

CNASR va oferi un premiu pentru Asistentul Social al anului 2013 care s-a evidentiat in programe de incluziune sociala prin activitati de economie sociala.


comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: