Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Răspuns ”Scrisoare deschisă cu privire la o reală aministie fiscală pentru beneficiarii fondurilor europene”

Data: 27.11.2015

Stimată doamnă / Stimate domn,

Solicitarea dumnevoastră a fost înregistrată la cabinetul Ministrului pentru Consultare Publică și Dialog Civic cu numărul 16/VA/23.11.2015. Vă informăm că adresa dvs. a fost transmisă pentru analizarea aspectelor semnalate doamnei Anca Dana Dragu, ministrul Finanțelor Publice și doamnei Claudia-Ana Costea, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Vă rugăm respectuos să ne transmiteți adresele electornice ale tuturor organizațiilor semnatare a Scrisorii deschise cu privire la o reală aministie fiscală pentru beneficiarii fondurilor europene, pentru a le putea informa cu privire la acest răspuns.

Cu deosebită considerație,

Echipa MCPDCAm primit acest raspuns de la MCPDC. In ANEXA aveti e-mailul care ne-a parvenit.
In cel mai scurt timp vom face o lista cu toate adresele de e-mail, si-i rugam pe toti semnatarii sa ni le trimita, chiar daca adeziunile au fost semnate si stampilate doar pe formulare.
Cu permisiunea dumneavoastra vom transmite adresele de e-mail doamnei ALEXANDRU, Ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic.

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: