Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Pozitia ADV Romania cu privire la raspunsul AM POSDRU

Data: 26.01.2013

Va comunicam pozitia oficiala a Fundatiei ”Alaturi de Voi ” Romania cu privire la raspunsul AM POSDRU facut public in articolul SCANDALUL FONDURILOR EUROPENE continua. AM POSDRU, data in judecata de un ONG. Vezi pozitia Autoritatii – publicat in cotidianul Romania Libera. http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/criza/scandalul-fondurilor-europene-continua-amposdru-data-in-judecata-de-un-ong-vezi-pozitia-autoritatii-290664.html


Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania a luat la cunostinta pozitia AM POSDRU cu privire la actiunea in instanta, declansata de organizatia noastra, ca urmare a incalcarii de catre aceasta autoritate a contractelor de finantare pentru  proiectele - ID 1253 (finalizat pe 31.10.

2011) si ID 51204 (in implementare pana la data de 30.06.2013) si multumeste cotidianului Romania Libera pentru ca a reusit sa obtina o reactie de la AM POSDRU.
Mentionam ca ADV Romania a facut toate demersurile formale posibile si a urmat intreaga procedura legala care anticipeaza actiunea in instanta, deoarece scopul nostru a fost sa implementam proiectele in conditii optime, nu sa recuperam prin judecata banii europeni. In acesta procedura urmata este inclusa si chemarea la conciliere directa a AM POSDRU, pentru data de 6.12.2012. AM POSDRU nu s-a prezentat la aceasta conciliere, asadar am inteles ca nu intentiona, la acel moment, rezolvarea amiabila a situatiei.

Ne bucuram daca, urmare a continuarii demersului in justitie, AM POSDRU considera ca poate sa solutioneze pe cale amiabila cererile noastre indreptatite, si dovada a intregii noastre bune credinte, solicitam autoritatii sa ne inainteze un document in acest sens, prin care sa stabileasca momentul intalnirii in scopul amintit.
In situatia in care AM POSDRU va actiona astfel, si sumele validate ca si cheltuieli eligibile pentru proiectele implementate de ADV Romania vor intra in contul organizatiei, este probabila oprirea actiunii in instanta.     
ADV Romania multumeste tuturor celor care i s-au alaturat prin mesaje de sustinere si mass mediei care a reflectat impartial situatia si ramane un partener de dialog pentru implementare cu succes a proiectelor europene.
Pentru detalii cu privire la cele precizate in comunicat poate fi contactata d-na Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania, tel. 0740513864, email:
mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro .

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Articole din Fundatii:

» Structurile Comunitare Consultative in vizorul Fundatiei World Vision Romania
» Date statistice si politici publice pentru sectorul economiei sociale la Conferinta Nationala a Economiei Sociale, 5 iunie 2014, Bucuresti
» Targ de Economie Sociala în cadrul ediției cu numărul 22 a Conferinței Anuale Volonteurope
» 166 de meşteşugari din judeţele Cluj şi Bistriţa au finalizat în luna iunie cursurile de competenţe antreprenoriale
» Fundația Soros organizează evenimentul cu tema ”Economia socială în satele românești”
» Peste 160 de meşteri populari şi iubitori ai artei tradiţionale instruiţi în antreprenoriat
» Pozitia ADV Romania cu privire la raspunsul AM POSDRU
» Romii crează intreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj
» Fabrica de mozaic ceramic avand la baza conceptul de intreprindere sociala
» Colaboratori pentru programul Arta. Comunitate. Transformare
» Spectacol si Targ de produse in Promenada din Codlea
» Chance For Life si GDF SUEZ Energy Romania pentru o Scoala Altfel
» Peleti si bricheti din biomasa, ferma integrata de albine, procesarea fructelor si legumelor în sucuri naturale sau evenimente in mediul rural
» Fundatia de Sprijin Comunitar lanseaza proiectul “Sansa la educatie pentru copiii din mediul rural”
» Structuri de sprijin functionale in cadrul proiectului " Romii creeaza intreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj ROMA-RE
» 10 ani, 1 milion de dolari investiti, 2860 de destine schimbate in bine
» Se lanseaza Raportul privind nevoile si potentialul profesional al fortei de munca din randul persoanelor cu dizabilitati din regiunile Bucuresti - Ilfov, Sud - Muntenia si Centru
» Organizatiile neguvernamentale: Fundatii - scurta descriere
» Concert caritabil pentru Centrul “Orizonturi noi”
» Seara de Antreprenoriat Social - Clinica Motivation
» Participare record la ONGFest – Targul Economiei Sociale: peste 55 000 de persoane
» Dezvoltare rurala prin activitati de economie sociala in 24 de localitati
» Se deschide la Bucuresti primul magazin social din Romania
» Invitatie in cadrul unui proiect de economie sociala: Vizita de studiu la Unitatea Protejata Pentru Voi
» Noi modele de economie sociala pentru favorizarea accesului pe piata muncii a 240 persoane
»