Despre noiStiriBune practiciCercetarePoliticiOportunitatiMediaGalerie

Invata pentru Tine! premiat la “POSDRU – PRINCIPALUL FURNIZOR DE FORMARE, OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA IN ROMANIA 2012”

Data: 17.04.2012

Ramada Bucharest Parc a gazduit miercuri, 11 aprilie 2012 CONFERINTA NATIONALA “POSDRU – PRINCIPALUL FURNIZOR DE FORMARE, OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA IN ROMANIA 2012”.

Proiectul “Invata pentru Tine!” a fost premiat in cadrul conferintei nationale, realizarile din proiect fiind recunoscute prin acordarea unei Diplome de Excelenta si a titlului de Ambasador FSE catre Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente reprezentata prin Magda Balica.

Sponsori cu Suflet !


In cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele proiectului – Invata pentru Tine! - PREZENT! Stimularea participarii la formarea continua a angajatilor aflati in situatie de risc pe piata muncii – informare, constientizare si acces la invatare de calitate pe parcursul intregii vieti – printre care: strategia nationala privind stimularea participarii la formarea continua a angajatilor, instrumentele de evaluare si monitorizare a impactului formarii continue la nivelul angajatilor si angajatorilor cat si spoturile de promovare ale proiectului. 

Conferinta a avut ca obiectiv prezentarea unor rezultate concrete obtinute pana in prezent prin implementarea Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 precum si a unor proiecte de succes derulate in cadrul POSDRU. 

La eveniment au participat atat Carmen Rosu - director general AMPOSDRU, Claudia Boghicevici - ministrul muncii, familiei si protectiei sociale, Kiraly Andras Gyorgy - secretar de stat, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Catalin Vatafu - secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe, cat si Zoltan Kazatsay - Directia Generala Ocupare, Afaceri Sociale si Incluziune. 

Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanente alaturi de TBWA\Bucuresti, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Gnosos Consult au dezvoltat proiectul national de promovare a invatarii pe parcursul intregii vieti. “Invata pentru tine!” este dedicat cresterii sanselor pentru un viitor mai bun, al invatarii pe parcursul intregii vieti si este co-finantat prin Fondul Social European prin POS DRU 2007-2013, Investeste in oameni!

Informatii cu privire la parteneri:

Observator pentru Dezvoltarea Invatarii Permanenete este o organizatie non guvenamentala care desfasoara activitati de cercetare, evaluare, formare, consultanta si expertiza in domeniul politicilor de promovare si dezvoltare a invatarii permanente, la nivel national si international.

TBWA\Bucuresti este o agentie de comunicare full-service, parte din reteaua internationala TBWA, prezenta in peste 40 de tari. TBWA asigura servicii integrate si complete de publicitate pentru campanii de comunicare, de la strategie, creatie si productie la PR si evenimente speciale pentru clienti precum Mars, Michelin, Henkel sau adidas. 

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile este o organizatie neguvernamentala, independenta, un purtator de cuvant al sectorului neguvernamental. Viziunea Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile este aceea a unei societati civile influente si autonome capabile sa raspunda nevoilor oamenilor.

Gnosos Consult ofera consultanta si participa in acelasi timp la dezvoltarea si implementarea de proiecte privind dezvoltarea resurselor umane, prin activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul stiintelor sociale si umaniste, servicii de furnizare si management al fortei de munca, cursuri de formare profesionala continua, etc. Gnosos Consult are de asemenea o vasta retea de experti romani si europeni, care ne permite organizarea de schimburi de experienta si transferul de bune practici din diverse state membre ale Uniunii Europene.

Documentul complet al cercetarii de piata realizat in 2010 in cadrul proiectului poate fi accesat pe portalul www.invatapentrutine.ro.

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optional, aveti posibilitatea sa atasati cinci fisiere sau mai putin la acest comentariu (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Comentarii:
1. felix mihail stanescu la 22.08.2012 18:22:52
buna ziua!
sunt presedintele asociatiei \"Eu Pot!\" care are ca obiect de activitate aquagym si natatie adaptata pentru copiii cu dizabilitati si avem nevoie de sprijin pentru obtinerea de finantare prin P.OS.D.R.U. pentru constructia unei tabere de natatie la Targoviste.
orice informatie in acest sens, sau sfat, ne sunt folositoare.
va multumim anticipat!
jpg 1_1128731772503
jpg 2_5180286645034
jpg 3_1993732055034
jpg 4_2039506013503


Articole din Proiecte & Programe:

» Terapii educative prin dans la Centrul de Zi SMART din Ploiesti
» Prin practici standardizate și empatie, intervenim salutar pentru a transforma destine in bine
» Armata Salvarii distribuie saci de dormit persoanelor fara locuinta
» Copii din centrele de zi ale Asociatiei Armata Salvarii fac progrese notabile
» Povestea noastra: cultivam solidaritatea!
» Descrierea proiectului "New Crops - Antreprenoriat social pentru crearea de noi oportunitati pentru persoanele excluse social din zonele rurale"
» Aboneaza-te la cosul saptamanal cu legume bio! Ajuti indirect copiii de la Asociatia AMURTEL !
» Romii de la Pata Rat se muta in apartamente in Cluj-Napoca, Apahida, Baciu si Floresti. Chiria e de 100 de lei VIDEO
» 9 ani de proiect “Ferma demonstrativa Agrovision si Centrul de pregatire și consultanta agricola” de la Crit
» VOTATI va rugam: Afacerea sociala Romano ButiQ este semifinalista la premiul Comisiei Europene: EU Social Innovation Award
» Cooperativa agricola de la Curtici: profit de peste un milion de euro/an
» Asociația “Dumbrăvița pentru oameni” este un exemplu de întreprindere socială funcțională
» Francesca – ajutor bucătar la Restaurant Social ASSOC, Baia Mare
» Atelierul de impletituri din papura din Mahmudia - un exemplu de succes
» Un exemplu de succes: Atelierul de impletituri de nuiele din satul Tamasda
» Invata pentru Tine! premiat la “POSDRU – PRINCIPALUL FURNIZOR DE FORMARE, OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA IN ROMANIA 2012”
» Centrul de Incluziune Sociala Giurgiu - 1 an de activitate, 64 de beneficiari
» CRIES a lansat "Ghidul adaptat de bune practici in domeniul incluziunii sociale"
» 216 persoane din mediul rural au fost initiate in economia sociala
» Start-Up Wall-Street difuzata la Radio Lynx: Antreprenoriat social sau cum sa incepi o afacere (aproape) fara bani
» Incredibil, dar adevarat: Romania pe locul 1 intr-un top al proiectelor co-finantate de Uniunea Europeana!
» Primul restaurant social din Romania a fost deschis in Baia Mare (VIDEO)
» Mici cadouri mari de la Atelierul de pânză
» Bijuterii create de mame pentru mame - Touched Collection
» Zâmbetul vârstei a treia
» Valorificarea produselor din gospodăriile ecologice certificate
» Final de analiza organizationala in cadrul proiectului „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA”
» De la terapie cu gablonturi la economie sociala cu bijuterii Swarovschi
» Ateliere fara Frontiere: incluziune prin activitati de economie sociala (VIDEO)
» Criterii aplicate pentru identificarea bunelor practici
» Tabere pentru copii si tineri intre incluziune si economie sociala