A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Saptamana Egalitatii de Sanse 16-20 ianuarie 2012

Data: 16.01.2012

Caravana „Saptamana Egalitatii de Sanse” continua si in anul 2012 la Targu Jiu, in perioada 16-20 ianuarie. La dezbaterile programate pentru data de 20 ianuarie va participa dna. Maria Mota, consilier al Ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, pentru a disemina celor prezenti informatii despre initiativa proiectului.

Toate activitatile prilejuite de „Saptamana Egalitatii de Sanse” se desfasoara in cadrul complexului hotelier Lexi Star (Str. Progresului nr. 1-3, Targu Jiu).

Agentia de comunicare MEDIA ONE in parteneriat cu MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI PROTECTIEI SOCIALE, FUNDATIA PESTALOZZI si PROVINCIA di PERUGIA, ITALIA au lansat caravana „Saptamana Egalitatii de Sanse”, un eveniment intinerant al proiectului S.A.N.S.A ce atinge fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei, pentru a le oferi tuturor locuitorilor tarii sansa de a se implica activ in aceasta initiativa.

Trecand de prima jumatate de drum, dupa intalnirile cu publicul din regiunile Vest, Sud-Est. Nord-Est si Sud-Muntenia, „Saptamana Egalitatii de Sanse” ajunge si in Regiunea Sud-Vest Oltenia, unde va gazdui ateliere de lucru, dezbateri si mese rotunde ce vor propune participantilor din randul autoritatilor publice, angajatorilor, societatii civile si publicului larg teme de discutii si solutii pentru asigurarea egalitatii de sanse si combaterea discriminarii la angajare.

Demersul isi propune o mai buna informare a populatiei cu privire la principiul egalitatii de sanse si pericolul discriminarii, stimularea dezbaterilor asupra mijloacelor de crestere a accesului la conditii egale de munca si participare sociala prin combaterea stereotipurilor, cat si furnizarea de sprijin institutional pentru dezvoltarea activitatii factorilor interesati in problematica egalitatii de sansa si gen.

Pe langa aceste activitati, caravana aduce si Targul ofertelor de munca pentru sanse egale pe 18 ianuarie. Aici angajatori din diverse arii de activitate vor avea posibiltatea de a interactiona direct cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Articole din Campagnes:

» Bunastarea inseamna sustinerea economiei sociale
» Demaram campania „BunăStare pentru Fiecare” cu o serie de interviuri cu practicieni si lideri ai societatii civile
» APAL face o cerere de interventie si solicita judecarea a 8 cetateni prezenti la mitingurile din 10 august in stare de libertate. Rugam societatea civila sa fie solidara acestui demers !
» Luna MAI este luna promovării economiei sociale. Până în prezent, la nivel naţional au fost acordate atestate pentru 81 de întreprinderi sociale, din care 6 au primit şi marca socială care dovedește statutul de întreprindere socială de inserție.
» Om cu om, actiune cu actiune. Zambet cu zambet: Saptamana Nationala a Voluntariatului se desfasoara in perioada 15-21 mai 2017, si reuneste peste 200 de evenimente diverse, in peste 50 de localitati mai mari sau mai mici din tara
» Va rugam sustineti petitia:
» Colegiul Național al Asistenților Sociali din România a semnat Carta pentru Prima Generație Fără Tutun până în 2035
» Carta pentru Prima Generație Fără Tutun până în 2035, pe care avem rugămintea să o semnați în numele personal și al organizațiilor pe care le reprezentați
» ZILELE SPERANTEI pentru persoanele fara adapost
» Comisia Europeana lanseaza Anul european al cetatenilor
» Campanie de promovare a strategiei dezvoltare interculturala a judetului Suceava
» Campania ROMANIA de IMPACT a ajuns la final
»
» Saptamana Egalitatii de Sanse 16-20 ianuarie 2012
» Ajută si tu campania „Eu cum ajung la Scoală?” Microbuze pentru 150 de copii care sunt nevoiti să meargă pe jos peste 10 kilometri pentru a ajunge la Scoală
»
»
»
» Campanie de promovare a culturii antreprenoriale in cadrul proiectului strategic Alternative pentru somaj