A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Campanie de promovare a strategiei dezvoltare interculturala a judetului Suceava

Data: 10.04.2012

Grupul de Initiativa Interculturala al Tinerilor din Judetul Suceava - INTERCOOLT continua campania de promovare a strategiei dezvoltare interculturala a judetului Suceava prin organizarea a doua cafenele publice in Falticeni si Suceava.

Prima  cafenea publica va avea loc in Falticeni, vineri, 6 aprilie, ora 14 la Clubul Oamenilor de Afaceri. Duminica, 8 aprilie, de la aceeasi ora, sucevenii vor putea merge la Libraria Carturesti, din incinta Iulius Mall pentru a participa la a doua cafenea.

In cadrul acestor cafenele publice va fi prezentata si dezbatuta strategia de dezvoltare interculturala a judetului Suceava din perspectiva tinerilor.


Cafeneaua publica este o metoda eficienta de a crea dialog real si relaxat in jurul unei teme de interes, intre persoane din medii (cat mai) diverse. Primele trei astfel de evenimente, organizate in Suceava, Falticeni si Gura Humorului, au avut rolul de a valida strategia de dezvoltare a judetului Suceava din perspectiva tinerilor si obiectivele sale strategice pe cele patru domenii de interventie: comunicare interculturala si voluntariat, educatie, participare publica si antreprenoriat. In urma acestor evenimente de consultare publica membrii grupului INTERCOOLT au conturat trei proiecte corespunzatoare obiectivelor strategice, pe baza sugestiilor si discutiilor purtate cu partenerii sociali implicati”, a explicat coordonatorul grupului INTERCOOLT, Andreea Buzec.

Cele doua cafenele din weekendul acesta au rolul de a oferi o noua validare proiectelor care urmeaza a fi implementate.

susa: StiriONG

comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Articole din Campagnes:

» Bunastarea inseamna sustinerea economiei sociale
» Demaram campania „BunăStare pentru Fiecare” cu o serie de interviuri cu practicieni si lideri ai societatii civile
» APAL face o cerere de interventie si solicita judecarea a 8 cetateni prezenti la mitingurile din 10 august in stare de libertate. Rugam societatea civila sa fie solidara acestui demers !
» Luna MAI este luna promovării economiei sociale. Până în prezent, la nivel naţional au fost acordate atestate pentru 81 de întreprinderi sociale, din care 6 au primit şi marca socială care dovedește statutul de întreprindere socială de inserție.
» Om cu om, actiune cu actiune. Zambet cu zambet: Saptamana Nationala a Voluntariatului se desfasoara in perioada 15-21 mai 2017, si reuneste peste 200 de evenimente diverse, in peste 50 de localitati mai mari sau mai mici din tara
» Va rugam sustineti petitia:
» Colegiul Național al Asistenților Sociali din România a semnat Carta pentru Prima Generație Fără Tutun până în 2035
» Carta pentru Prima Generație Fără Tutun până în 2035, pe care avem rugămintea să o semnați în numele personal și al organizațiilor pe care le reprezentați
» ZILELE SPERANTEI pentru persoanele fara adapost
» Comisia Europeana lanseaza Anul european al cetatenilor
» Campanie de promovare a strategiei dezvoltare interculturala a judetului Suceava
» Campania ROMANIA de IMPACT a ajuns la final
»
» Saptamana Egalitatii de Sanse 16-20 ianuarie 2012
» Ajută si tu campania „Eu cum ajung la Scoală?” Microbuze pentru 150 de copii care sunt nevoiti să meargă pe jos peste 10 kilometri pentru a ajunge la Scoală
»
»
»
» Campanie de promovare a culturii antreprenoriale in cadrul proiectului strategic Alternative pentru somaj