A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Data: 03.11.2011

Caravana campaniei Trăiește sănatos! vine la tine! Patronatul Medicinei Integrative va demara în cadrul proiectului: ‘’Reţea regională pentru promovarea şi aplicarea conceptelor economiei sociale, în vederea creşterii şanselor de reinserţie socială a persoanelor cu dizabilităţi’’, în perioada noiembrie 2011-ianuarie 2012, în regiunea București Ilfov,  întalniri în cadrul instituțiilor dumneavoastră.


Alăturându-te caravanei, te alături lumii intregi în demersul de a schimba stilul de viață. Specialiști în domeniu iți vor oferi informații utile despre alimentație și stilul de viață care trebuie adoptat pentru o viață sănătoasă.

Caravana campaniei „Trăiește sănatos!” va poposi în școli, ong-uri, cămine de bătrâni. De asemenea, cei prezenți vor beneficia de investigații medicale de bază gratuite precum: testul de determinare a glicemiei, a indicelui de masă corporala și a tensiunii arteriale.
Sănătatea reprezintă o temă importantă în vocabularul fiecăruia, ne determină să ne orientăm asupra lucrurilor din jurul nostru. Un stil de viață haotic, graba și stresul de zi cu zi își lasă amprenta asupra multora dintre noi. Prin campania Trăiește sănatos!, se încearcă prezentarea subiectului atât de dezbătut – sănătatea – într-un mod interactiv.
 
 
Confirmarea participării la campania Trăiește sănatos!:
Tel: 021.2693244
E mail :
irina.cioroba@patmedin.ro

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus:Articole din Campagnes:

» Bunastarea inseamna sustinerea economiei sociale
» Demaram campania „BunăStare pentru Fiecare” cu o serie de interviuri cu practicieni si lideri ai societatii civile
» APAL face o cerere de interventie si solicita judecarea a 8 cetateni prezenti la mitingurile din 10 august in stare de libertate. Rugam societatea civila sa fie solidara acestui demers !
» Luna MAI este luna promovării economiei sociale. Până în prezent, la nivel naţional au fost acordate atestate pentru 81 de întreprinderi sociale, din care 6 au primit şi marca socială care dovedește statutul de întreprindere socială de inserție.
» Om cu om, actiune cu actiune. Zambet cu zambet: Saptamana Nationala a Voluntariatului se desfasoara in perioada 15-21 mai 2017, si reuneste peste 200 de evenimente diverse, in peste 50 de localitati mai mari sau mai mici din tara
» Va rugam sustineti petitia:
» Colegiul Național al Asistenților Sociali din România a semnat Carta pentru Prima Generație Fără Tutun până în 2035
» Carta pentru Prima Generație Fără Tutun până în 2035, pe care avem rugămintea să o semnați în numele personal și al organizațiilor pe care le reprezentați
» ZILELE SPERANTEI pentru persoanele fara adapost
» Comisia Europeana lanseaza Anul european al cetatenilor
» Campanie de promovare a strategiei dezvoltare interculturala a judetului Suceava
» Campania ROMANIA de IMPACT a ajuns la final
»
» Saptamana Egalitatii de Sanse 16-20 ianuarie 2012
» Ajută si tu campania „Eu cum ajung la Scoală?” Microbuze pentru 150 de copii care sunt nevoiti să meargă pe jos peste 10 kilometri pentru a ajunge la Scoală
»
»
»
» Campanie de promovare a culturii antreprenoriale in cadrul proiectului strategic Alternative pentru somaj