A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Dezvoltarea parteneriatului public-privat in vederea realizarii incluziunii sociale a persoanelor ce executa o pedeapsa privativa de libertate – o responsabilitate sociala comuna

Data: 11.04.2011

In data de 14 aprilie 2011, intre orele 10-14, Centrul Roman pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană va organiza o masa rotunda, pe tema: “Dezvoltarea parteneriatului public-privat in vederea realizarii incluziunii sociale a persoanelor ce executa o pedeapsa privativa de libertate – o responsabilitate sociala comuna”.

 

Acest eveniment  va avea ca scop punerea în aplicare de către agentii economici a conceptului de responsabilitate sociala în cadrul întreprinderilor din  regiunea Sud-Muntenia. Masa rotundă este o activitate în cadrul proiectului “Economia Socială - O noua provocare în inserţia pe piaţa muncii a deţinutilor”, finanţat prin Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea mecanismelor şi instrumentelor de economie socială în vederea creşterii şanselor de inserţie pe piaţa muncii pentru persoanele private de libertate.

Evenimentul va evidenţia  experienta acumulata in activitatea desfasurată cu persoane private de libertate, principalele plusuri si minusuri ale programelor derulate în domeniu, imbunătăţirea capacităţii de susţinere a economiei sociale de către entităţile economiei sociale.

Agenda mesei rotunde cuprinde prezentări ale experienţei şi expertizei atât a sectorului de afaceri cât şi a celui nonguvernamental privind importanţa programelor de incluziune socială şi a responsabilităţii sociale corporatiste pentru categoriile cele mai defavorizate, pentru a putea să diseminăm aceste modele de bună practică spre alte zone geografice şi în beneficiul unor categorii sociale “mai speciale” de beneficiari.

 

Persoane de contact: 

Camelia Tancau – Manager Proiect, tel/fax: +40 21 3365245; Centrul Roman pentru Educaţie şi Dezvoltare Umana – CRED

Corina Atanasiu – coordonator Centru de Economie Socială – CRED, dinamiccons@yahoo.com.

Mihaela Petrescu – coordonator Regiunea Sud Muntenia, tel/fax: +40 21 3365245

Eugen Lucan – expert economie sociala – CRED , eugensucces@yahoo.com.

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: