A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Conference Euromet

Data: 06.09.2012

CENTRUL ROMÂN PENTRU EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE UMANĂ – C.R.E.D. împreună cu partenerii: ARPEGE- Action Reparatrice, Prestation et Guidance Educative - Belgia, Asociația KELSEN - România, Penitenciarul Galați, Penitenciarul Ploiești, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Organizația High:Five – Danemarca, Fundatia de Îngrijiri Comunitare, au plăcerea de a vă invita sa participati la  Conferința Internațională EUROMET-“Metode inovatoare pentru reabilitarea socială a deținuților” care se va desfasura la București, Hotel Howard Johnson (http://www.hojoplaza.ro/en) in perioada 25.09.2012 – 29.09.2012. Toate costurile legate de transport, masă, cazare pe durata de desfășurare a conferinței vor fi suportate de către organizatori (Asociatia C.R.E.D.

)

Conferinta are ca scop sa evidentieze cele mai reprezentative si inovative modele de bune practici pentru insertia sociala a persoanelor private de libertate din Europa si din Romania. Principalele subiecte abordate sunt in corelatie cu educatia si  metodologiile inovative din sistemul penitenciar european, integrarea si reintegrarea detinutilor, parteneriatul dintre societatea civila si autoritatile publice, rolul mass mediei in sensibilizarea cetatenilor fata de problemele persoanelor private de libertate.

Conferinta este realizată în cadrul proiectului cu titlul “Tranziţia spre libertate prin Centre regionale de Incluziune Socială”, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul se derulează în perioada ianuarie 2011- decembrie 2013 şi vizează creşterea şanselor de inserţie în comunitate şi pe piaţa muncii, a 4000 de deţinuti din regiunile Sud Muntenia, Bucureşti, Sud-Est, Centru, Nord Vest.
Invitatia si draftul agendei evenimentului sunt atasate in anexe. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica agenda evenimentului in fuctie de confirmarile primite.

In speranţa că veţi răspunde afirmativ invitaţiei noastre, vă rugăm să anuntaţi participarea dumneavoastră până la data de 06.09.2012, la urmatoarele persoane de contact: Anca Militaru (anca@cred.org.ro) si Corina Atanasiu (corina.atanasiu@cred.org.ro ) sau la telefonele: 021 336 52 45; 021 310 82 11;  021 313 13 86.


Va multumim !

Presedinte
Asociatia CRED
Camelia Tancau

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: