A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Pranz special gatit de catre detinutii din Penitenciarul Braila absolventi ai cursului de bucatari

Data: 14.06.2011

În data de 15 iunie 2011, deţinuţii absolvenţi ai cursului de bucătari din Penitenciarul Brăila vor găti pentru oamenii de afaceri din Regiunea Sud-Est şi pentru reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi penitenciare din Regiunea Sud-Est. Evenimentul va avea loc în bucătăria şi restaurantul Şcolii Bella Italia din Brăila, din strada Plevna, nr. 176, începând cu ora 12.45.

Prânzul demonstrativ este organizat în cadrul mesei rotunde cu tema: Responsabilitatea socială, vector spre succesul în afaceri, acţiune coordonată de CRED - Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană în cadrul proiectului “Economia Socială - O noua provocare în inserţia pe piaţa muncii a deţinuţilor”, finanţat prin Fondul Social European - Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Obiectivul general al proiectului constă în dezvoltarea mecanismelor şi instrumentelor de economie socială în vederea creşterii şanselor de inserţie pe piaţa muncii pentru persoanele private de libertate şi este implementat în parteneriat cu SC MONOPRIX srl (iniţiatorul Şcolii Naţionale de Excelenţă în Industria Ospitalităţii Bella Italia), Penitenciarul Brăila, Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, Penitenciarul de Femei Târgşor, Pour la Solidarite – Belgia.
Evenimentul va evidenţia  modele de succes privind  responsabilitatea socială corporatistă în raport cu integrarea pe piaţa muncii a unor categorii sociale “mai speciale” de persoane cum ar fi tinerii delincvenţi sau deţinuţii.

Persoane de contact în cadrul CRED: 
Camelia Tancau – Manager Proiect
Coman Sarafolean – Coordonator Regional, Regiunea S-E
Iulian Zamfir – Reprezentant SC MONOPRIX srl (iniţiatorul Şcolii Naţionale de Excelenţă în Industria Ospitalităţii Bella Italia)

Date de contact:
CRED
Tel/fax: +40 (21) 336 52 45
E-mail:
office@cred.org.ro
www.cred.org.ro
www.economiesociala.net

SC MONOPRIX srl
Tel/fax: +40 (0239)610558
E-mail:
scoala@bella-italia.ro
http://www.scoala.bella-italia.ro

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: