A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Training

Data: 11.04.2011

Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana (CRED) desfasoara iîncepand cu 1 iulie 2010,  iîn parteneriat cu Penitenciarul de Femei Targsor, Penitenciarul pentru Minori si Tineri Tichilesti, Penitenciarul Braila, S.C. MONOPRIX SRL - Brăila, European Think Tank Pour la Solidarité – Belgia, proiectul  „Economia Sociala - O noua provocare in insertia pe piata muncii a detinutilor”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În cadrul acestui proiect, la nivelul Regiunii Sud Muntenia  începand cu data de 23 martie 2011, la Penitenciarul de Femei Târgsor au inceput cursurile de calificare în meseria de lucrator în cultura plantelor. Cursurile sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si avizate de Ministerul Muncii.

Prin participarea la acest program de formare profesionala persoanele private de libertate au o noua sansa pentru a se reintegra mai bine pe piata muncii si în societate la eliberarea din penitenciar pentru că vor putea să obtină mai usor un loc de munca în domeniul în care urmeaza cursurile de calificare. 

Prin acest proiect Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana (CRED)  contribuie la mentinerea unei societati mai sigure, cu risc mai mic de infractionalitate  şi susţine persoanele private de libertate să-şi schimbe esential modalitatile de petrecere a timpului în perioada detentiei astfel încat să participe la restructurarea vietii si a comportamentului lor ajungand să-şi programeze în mod eficient, înca din perioada în care se afla în detentie, posibilitatile de reinsertie socială.

Persoane de contact: 
Camelia Tancau – Manager Proiect, tel/fax: +40 21 3365245; Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana – CRED;
Nicoleta Tancau – Asistent manager – tel/fax - 40 21 3365245;
Mihaela Petrescu – Coordonator regional – Regiunea Sud-Muntenia, tel: -40 021 3365245;
Maria Jerlaeanu - Responsabil cu instruirea -
jerlaeanu_m@yahoo.com

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: