A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Data: 03.05.2011

Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (CRED) desfăsoară începând cu 1 iulie 2010,  proiectul  „Economia Socială - O noua provocare în inserţia pe piaţa muncii a deţinuţilor”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Prin acest proiect Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (CRED)  susţine persoanele private de libertate să-şi schimbe esenţial modalitătile de petrecere a timpului în perioada detenţiei astfel încat să participe la restructurarea vieţii si a comportamentului lor ajungând să-si programeze în mod eficient, înca din perioada în care se află în detentie, posibilitaţile de reinserţie socială.

 

Acest  proiect a fost înscris la competiţia pentru Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială, ediţia 2011. Pentru aceasta ediţie un numar de 1850 de proiecte creative în domeniul integrării sociale se află în competiţie.

 

Proiectul organizaţiei CRED a trecut de faza de evaluare rămânând în cursa pentru câştigarea premiului Fundaţiei Erste pentru Integrare Socială. A urmat vizita de monitorizare miercuri, 27 aprilie 2011 când doamna Crina Marina Morteanu - Coordinator ERSTE Foundation Award for Social Integration - Republic of Moldova and Romania, a vizitat sediul organizatiei CRED şi Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti, două dintre locaţiile proiectului.

 

 

Persoane de contact: 

Camelia Tancau – Manager Proiect, tel/fax: +40 21 3365245; Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana – CRED

Nicoleta Tancau – Asistent manager – tel/fax - 40 21 3365245;

Coman Sarafolean – Coordonator regional – Regiunea Sud-Est, tel: +40 0728 240 139

Maria Jerlaeanu - Responsabil cu instruirea - jerlaeanu_m@yahoo.com

Corina Atanasiu – Coordonator Centru Economie Sociala- Regiunea Bucuresti-Ilfov,  tel/fax: +40 21 3365245.

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: