A propos de nousNouvellesBonnes PratiquesLa RecherchePolitiquesOpportunitésMediasGalerie

Promovabilitate 100%

Data: 03.06.2011

Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (CRED) desfaşoară începând cu 1 iulie 2010,  în parteneriat cu Penitenciarul de Femei Târgşor, Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti, Penitenciarul Brăila, S.C. MONOPRIX SRL - Brăila, European Think Tank Pour la Solidarité – Belgia, proiectul  „Economia Socială - O noua provocare în inserţia pe piaţa muncii a deţinuţilor”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

In cadrul acestui proiect, la Penitenciarul Brăila, promovabilitatea celor 15 persoane private de libertate care au urmat cursurile de calificare în meseria de bucatar si au dat examenul de certificare, a fost de 100%.

Comisia care a verificat cunoştinţele teoretice şi practice ale participantilor la examen a fost desemnată de AJPS Brăila.

Prin acest proiect Centrul Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (CRED)  contribuie la menţinerea unei societăţi mai sigure, cu risc mai mic de infracţionalitate  şi susţine persoanele private de libertate să-şi schimbe modalitaţile de petrecere a timpului în perioada detenţiei astfel încât să participe la restructurarea vieţii şi a comportamentului lor ajungând să-şi programeze în mod eficient, încă din perioada în care se află în detenţie, posibilităţile de reinserţie socială.

Persoane de contact: 
Camelia Tancău – Manager Proiect, tel/fax: +40 21 3365245; Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Umana – CRED
Coman Sarafolean – Coordonator regional – Regiunea Sud-Est, tel: +40 0728 240 139
Maria Jerlăeanu - Responsabil cu instruirea -
jerlaeanu_m@yahoo.com

Lista de fisiere atasate:
comentarii Adauga un comentariu
Introduceti comentariul in casuta de mai jos:

Numele tau (optional)

Optionally you can attach five files or less to this comment (.doc, .xls, .pdf, .jpg, .png, .gif, .bmp):
1.
2.
3.
4.
5.


Introduceti codul de mai sus: