Antreprenorii romani mai au la dispozitie cateva zile pentru a aplica la LAUNCHub pentru obtinerea unei finantari de 30.000 euro. Conditiile sunt sa dezvolte proiecte in domeniul IT&C si sa fie de acord sa ofere la schimb o parte mica din compania lor.

In chestionar exista intrebari care au legatura cu echipa si cu potentialul ideii. Dupa doua saptamani, cei care aplica vor primi feedback, iar cei preselectati vor fi invitati la un interviu care se poate realiza si online. Startup-urile care intrunesc criteriile, vor fi invitate la asa-numitul Weekend Lung, programat pentru prima saptamana a lui februarie.

Dupa o sesiune intensiva de coarching si mentoring, Comitetul LAUNCHub va selecta cateva echipe care vor participa la un program ce se va desfasura la mijlocul lui martie.

Pana acum, LAUNCHub a investit in 14 companii, dintre care 8 au obtinut finantari de 30.000 de euro, iar celelalte 6 de pana la 200.000 de euro. Intre acestea se afla Coherent Labs, Imagga, iMediaShare, Ucha.se, Cinematic, Habbits, Useful at Night, Rankur si StorPool.

Antreprenorii pot aplica pana pe data de 6 ianuarie.

SURSA: http://www.yoda.ro/online/antreprenorii-din-romania-pot-primi-30-000-euro-finantare-pentru-proiectele-lor-digitale.html